Nabeschouwing Desportivo Aves - Portimonense (3-0) || Primeira Liga 2017/2018

Maandag 5 maart 2018 - 21:00 uur

In de Primeira Liga 2017/2018 neemt Desportivo Aves het maandag 5 maart 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Portimonense. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Clube Desportivo das Aves in Vila das Aves.

Via de Desportivo Aves - Portimonense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Desportivo Aves - Portimonense (3-0)

Het Primeira Liga duel tussen Desportivo Aves en Portimonense is onder leiding van scheidsrechter Bruno Miguel Duarte Paixão geëindigd in een 3-0 overwinning voor Desportivo Aves. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door Rodrigo, waarmee Desportivo Aves met 1-0 de leiding nam. Desportivo Aves vergrootte in de 47e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Nildo Petrolina op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 82e minuut volgde een derde treffer van Desportivo Aves, waarmee Derley zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Bruno Miguel Duarte Paixão, waardoor Desportivo Aves dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Desportivo Aves - Portimonense 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Desportivo Aves - Portimonense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt Desportivo Aves Doelpunt Rodrigo Desportivo Aves 1-0
40' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Tabata Portimonense
47' Doelpunt Desportivo Aves Doelpunt Nildo Petrolina met assist van B. Braga Desportivo Aves 2-0
53' Wissel Portimonense Wissel Pires voor M. Henrique Portimonense
54' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Ruben Portimonense
55' Gele kaart Desportivo Aves Gele kaart voor B. Braga Desportivo Aves
58' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor F. Macedo Portimonense
67' Wissel Desportivo Aves Wissel Claudio Falcao voor B. Braga Desportivo Aves
76' Wissel Portimonense Wissel C. Wellington voor Tabata Portimonense
77' Gele kaart Desportivo Aves Gele kaart voor Claudio Falcao Desportivo Aves
79' Wissel Desportivo Aves Wissel H. Elhouni voor Amilton Desportivo Aves
82' Doelpunt Desportivo Aves Doelpunt Derley met assist van Nelson Desportivo Aves 3-0
86' Wissel Desportivo Aves Wissel R. Gauld voor Nildo Petrolina Desportivo Aves
87' Wissel Portimonense Wissel W. Galeno voor Fabricio Portimonense
Video hoogtepunten en samenvatting Desportivo Aves - Portimonense
Opstellingen Desportivo Aves - Portimonense

Voorbeschouwing Desportivo Aves - Portimonense

Desportivo Aves en Portimonense treffen elkaar in de 25e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bruno Miguel Duarte Paixão en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Desportivo Aves en Portimonense in de Primeira Liga vond plaats op 30 september 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Desportivo Aves 0
Winst Portimonense 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Desportivo Aves op een 15e positie staat, terwijl we Portimonense terugvinden op de 12e plaats.