Nabeschouwing Estoril - Arouca (1-1) || Primeira Liga 2013/2014

Vrijdag 31 januari 2014 - 21:00 uur

In de Primeira Liga 2013/2014 neemt Estoril het vrijdag 31 januari 2014 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Arouca.

Via de Estoril - Arouca live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Estoril - Arouca (1-1)

De Primeira Liga 2013/2014 wedstrijd tussen Estoril en Arouca geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 36e minuut dacht Estoril op voorsprong te komen via een doelpunt van Sebá. Helaas voor Estoril werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 69e minuut moest Evandro van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Estoril verder met een speler minder. Roberto dacht na 78 minuten te scoren voor Arouca, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Estoril - Arouca
1
1
LIVE Estoril - Arouca 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Estoril - Arouca teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart Estoril Gele kaart voor Gonçalo Estoril
34' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Soares Arouca
36' Doelpunt Estoril Doelpunt Sebá Estoril
46' Wissel Arouca Wissel Pintassilgo voor Soares Arouca
63' Gele kaart Estoril Gele kaart voor Carlitos Estoril
63' Wissel Arouca Wissel Cristian Ceballos voor Sérginho Arouca
65' Gele kaart Arouca Gele kaart voor David Simao Arouca
69' Rode kaart Estoril Rode kaart voor Evandro Estoril
72' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Iván Arouca
73' Wissel Estoril Wissel Bruno Lopes voor Javier Balboa Estoril
73' Wissel Arouca Wissel L. Nouioui voor Bruno Amaro Arouca
78' Doelpunt Arouca Doelpunt Roberto Arouca
80' Gele kaart Arouca Gele kaart voor S. Agbré Dasse Arouca
80' Wissel Estoril Wissel João Pedro Galvão voor Carlitos Estoril
82' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Rui Sacramento Arouca
86' Gele kaart Estoril Gele kaart voor Sebá Estoril
89' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Cristian Ceballos Arouca
89' Wissel Estoril Wissel Filipe Gonçalves voor Diogo Amado Estoril
Video hoogtepunten en samenvatting Estoril - Arouca
Opstellingen Estoril - Arouca

Voorbeschouwing Estoril - Arouca

Estoril en Arouca treffen elkaar in de 17e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2013/2014.

De vorige ontmoeting tussen Estoril en Arouca in de Primeira Liga vond plaats op 25 augustus 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Estoril. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Estoril favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Arouca slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.