Nabeschouwing Estoril - Belenenses (0-2) || Primeira Liga 2017/2018

Zaterdag 17 februari 2018 - 21:30 uur

In de Primeira Liga 2017/2018 neemt Estoril het zaterdag 17 februari 2018 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Belenenses. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio António Coimbra da Mota in Estoril.

Via de Estoril - Belenenses live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Estoril - Belenenses (0-2)

Het Primeira Liga duel tussen Estoril en Belenenses is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Belenenses. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door Maurides, waarmee Belenenses met 0-1 de leiding nam. In de 51e minuut moest B. Gomes van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Estoril verder met een speler minder. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Belenenses via een goal van Maurides in de 60e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Belenenses.

LIVE Estoril - Belenenses 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Estoril - Belenenses teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Belenenses Doelpunt Maurides Belenenses 0-1
46' Wissel Estoril Wissel B. Gomes voor Ewandro Estoril
46' Wissel Estoril Wissel Allano voor Pedro Rodrigues Estoril
51' Rode kaart Estoril Rode kaart voor B. Gomes Estoril
54' Wissel Belenenses Wissel Fredy voor F. Chaby Belenenses
60' Doelpunt Belenenses Doelpunt Maurides Belenenses 0-2
63' Wissel Estoril Wissel Matheus Indio voor A. Claro Estoril
68' Gele kaart Estoril Gele kaart voor L. Evangelista Estoril
72' Wissel Belenenses Wissel A. Geraldes voor D. Viana Belenenses
81' Wissel Belenenses Wissel Nathan voor C. Carneiro Belenenses
Video hoogtepunten en samenvatting Estoril - Belenenses
Opstellingen Estoril - Belenenses

Voorbeschouwing Estoril - Belenenses

Estoril en Belenenses treffen elkaar in de 23e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2017/2018.

De vorige ontmoeting tussen Estoril en Belenenses in de Primeira Liga vond plaats op 17 september 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Belenenses. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Belenenses favoriet. 3 keer wist de ploeg van Estoril te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Estoril. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Estoril 2
Winst Belenenses 3
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Estoril op een 15e positie staat, terwijl we Belenenses terugvinden op de 14e plaats.