Nabeschouwing Estoril - Boavista (0-3) || Primeira Liga 2017/2018

Vrijdag 20 oktober 2017 - 21:30 uur

In de Primeira Liga 2017/2018 neemt Estoril het vrijdag 20 oktober 2017 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Boavista. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio António Coimbra da Mota in Estoril.

Via de Estoril - Boavista live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Estoril - Boavista (0-3)

Het Primeira Liga duel tussen Estoril en Boavista is onder leiding van scheidsrechter Tiago Martins geëindigd in een 0-3 overwinning voor Boavista. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door Carraca, waarmee Boavista met 0-1 de leiding nam. Boavista vergrootte in de 33e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Rui Pedro op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was Kuca van Boavista die de 0-3 wist te maken in de 91e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Tiago Martins, waardoor Boavista dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Estoril - Boavista 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Estoril - Boavista teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Boavista Doelpunt Carraca Boavista 0-1
22' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Carraca Boavista
31' Gele kaart Boavista Gele kaart voor S. Sparagna Boavista
33' Doelpunt Boavista Doelpunt Rui Pedro met assist van F. Espinho Boavista 0-2
36' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Vagner Boavista
42' Wissel Estoril Wissel Eduardo voor W. Dias Claudino Estoril
54' Gele kaart Estoril Gele kaart voor Eduardo Estoril
60' Wissel Estoril Wissel A. Claro voor Abner Estoril
61' Wissel Boavista Wissel Kuca voor Mateus Boavista
66' Gele kaart Boavista Gele kaart voor R. Branco Boavista
71' Wissel Boavista Wissel Y. Njie voor Rui Pedro Boavista
79' Wissel Estoril Wissel V. Andrade voor A. F. Boa Morte Estoril
82' Gele kaart Estoril Gele kaart voor G. Brandao Estoril
87' Wissel Boavista Wissel Rochinha voor F. Espinho Boavista
91' Doelpunt Boavista Doelpunt Kuca met assist van D. Simao Boavista 0-3
Video hoogtepunten en samenvatting Estoril - Boavista
Opstellingen Estoril - Boavista

Voorbeschouwing Estoril - Boavista

Estoril en Boavista treffen elkaar in de 9e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tiago Martins en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Estoril en Boavista in de Primeira Liga vond plaats op 17 maart 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Estoril favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Boavista slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Estoril 3
Winst Boavista 0
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Estoril op een 18e positie staat, terwijl we Boavista terugvinden op de 8e plaats.