Nabeschouwing Estoril - Chaves (0-2) || Primeira Liga 2017/2018

Zaterdag 23 september 2017 - 17:00 uur

In de Primeira Liga 2017/2018 neemt Estoril het zaterdag 23 september 2017 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Chaves. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio António Coimbra da Mota in Estoril.

Via de Estoril - Chaves live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Estoril - Chaves (0-2)

Het Primeira Liga duel tussen Estoril en Chaves is onder leiding van scheidsrechter Artur Soares Dias geëindigd in een 0-2 overwinning voor Chaves. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door R. Bressan, waarmee Chaves met 0-1 de leiding nam. Chaves vergrootte in de 68e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Djavan op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Chaves.

LIVE Estoril - Chaves 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Estoril - Chaves teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Doelpunt Chaves Doelpunt R. Bressan met assist van P. Tiba Chaves 0-1
59' Wissel Chaves Wissel M. Pereira voor Perdigao Chaves
61' Gele kaart Estoril Gele kaart voor Lucao Estoril
62' Wissel Estoril Wissel B. Gomes voor Pedro Rodrigues Estoril
68' Doelpunt Chaves Doelpunt Djavan met assist van P. Tiba Chaves 0-2
75' Wissel Chaves Wissel T. Galvao voor R. Bressan Chaves
75' Wissel Estoril Wissel A. Claro voor Aguilar Jorman Estoril
75' Wissel Estoril Wissel C. Kyriakou voor Joel Estoril
90' Wissel Chaves Wissel F. Melo voor P. Tiba Chaves
94' Gele kaart Estoril Gele kaart voor L. Evangelista Estoril
Video hoogtepunten en samenvatting Estoril - Chaves
Opstellingen Estoril - Chaves

Voorbeschouwing Estoril - Chaves

Estoril en Chaves treffen elkaar in de 7e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Artur Soares Dias en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Estoril en Chaves in de Primeira Liga vond plaats op 8 mei 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Estoril. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Estoril als Chaves wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Winst Estoril 1
Winst Chaves 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Estoril op een 13e positie staat, terwijl we Chaves terugvinden op de 17e plaats.