Nabeschouwing Estoril - Gil Vicente (2-0) || Primeira Liga 2013/2014

Maandag 16 december 2013 - 21:15 uur

In de Primeira Liga 2013/2014 neemt Estoril het maandag 16 december 2013 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Gil Vicente.

Via de Estoril - Gil Vicente live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Estoril - Gil Vicente (2-0)

Het Primeira Liga duel tussen Estoril en Gil Vicente is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Estoril. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 27e minuut dacht Estoril op voorsprong te komen via een doelpunt van Evandro. Helaas voor Estoril werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 86e minuut was het Estoril dat via Diogo Amado dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Estoril - Gil Vicente
2
0
LIVE Estoril - Gil Vicente 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Estoril - Gil Vicente teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Gele kaart Estoril Gele kaart voor Filipe Gonçalves Estoril
27' Doelpunt Estoril Doelpunt Evandro Estoril
55' Wissel Gil Vicente Wissel Vítor Gonçalves voor Luan Gil Vicente
66' Wissel Estoril Wissel João Pedro Galvão voor Javier Balboa Estoril
67' Wissel Estoril Wissel Diogo Amado voor Filipe Gonçalves Estoril
71' Wissel Gil Vicente Wissel S. Nwankwo voor Joao Vilela Gil Vicente
75' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor Paulinho Gil Vicente
84' Wissel Estoril Wissel Gerso Fernandes voor Mano Estoril
86' Doelpunt Estoril Doelpunt Diogo Amado Estoril
Video hoogtepunten en samenvatting Estoril - Gil Vicente
Opstellingen Estoril - Gil Vicente

Voorbeschouwing Estoril - Gil Vicente

Estoril en Gil Vicente treffen elkaar in de 13e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2013/2014.

De vorige ontmoeting tussen Estoril en Gil Vicente in de Primeira Liga vond plaats op 19 mei 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Estoril. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Estoril als Gil Vicente wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.