Nabeschouwing Estoril - Sporting Braga (0-6) || Primeira Liga 2017/2018

Zaterdag 3 maart 2018 - 21:30 uur

In de Primeira Liga 2017/2018 neemt Estoril het zaterdag 3 maart 2018 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Sporting Braga. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio António Coimbra da Mota in Estoril.

Via de Estoril - Sporting Braga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Estoril - Sporting Braga (0-6)

Het Primeira Liga duel tussen Estoril en Sporting Braga is geëindigd in een 0-6 overwinning voor Sporting Braga. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-6 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door W. Eduardo, waarmee Sporting Braga met 0-1 de leiding nam. Sporting Braga vergrootte in de 44e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. P. Dias Fernandes op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 46e minuut volgde een derde treffer van Sporting Braga, waarmee R. Horta zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Sporting Braga geen gas terug, waardoor in de 67e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van J. P. Dias Fernandes. De 0-5 voor Sporting Braga volgde even later in de 77e minuut nadat F. Martins namens zijn team opnieuw wist te scoren. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 93e minuut en kwam op naam te staan van Sporting Braga speler R. Horta, die daarmee tekende voor de 0-6.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 0-6 eindstand in het voordeel van Sporting Braga, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

LIVE Estoril - Sporting Braga 0-6

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Estoril - Sporting Braga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt W. Eduardo met assist van R. Horta Sporting Braga 0-1
22' Gele kaart Estoril Gele kaart voor Kleber Estoril
36' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor R. Silva Sporting Braga
44' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt J. P. Dias Fernandes met assist van A. Horta Sporting Braga 0-2
46' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt R. Horta met assist van Jefferson Sporting Braga 0-3
46' Wissel Estoril Wissel C. Kyriakou voor Joel Estoril
47' Gele kaart Estoril Gele kaart voor Allano Estoril
61' Wissel Estoril Wissel B. Gomes voor Kleber Estoril
65' Wissel Sporting Braga Wissel Danilo voor N. Vukcevic Sporting Braga
67' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt J. P. Dias Fernandes met assist van R. Horta Sporting Braga 0-4
68' Wissel Sporting Braga Wissel F. Martins voor W. Eduardo Sporting Braga
77' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt F. Martins Sporting Braga 0-5
77' Wissel Estoril Wissel Ewandro voor V. Andrade Estoril
80' Wissel Sporting Braga Wissel Xadas voor R. Esgaio Sporting Braga
88' Gele kaart Estoril Gele kaart voor Dankler Estoril
93' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt R. Horta Sporting Braga 0-6
Video hoogtepunten en samenvatting Estoril - Sporting Braga
Opstellingen Estoril - Sporting Braga

Voorbeschouwing Estoril - Sporting Braga

Estoril en Sporting Braga treffen elkaar in de 25e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2017/2018.

De vorige ontmoeting tussen Estoril en Sporting Braga in de Primeira Liga vond plaats op 1 oktober 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting Braga. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide teams is Sporting Braga favoriet. 7 keer wist de ploeg van Estoril te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Estoril. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Estoril 3
Winst Sporting Braga 7
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Estoril op een 16e positie staat, terwijl we Sporting Braga terugvinden op de 4e plaats.