Nabeschouwing Estrela Amadora - Chaves (1-1) || Primeira Liga 2023/2024

Zaterdag 24 februari 2024 - 19:00 uurIn de Primeira Liga 2023/2024 neemt Estrela Amadora het zaterdag 24 februari 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Chaves.

Via de Estrela Amadora - Chaves live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Estrela Amadora - Chaves (1-1)

De Primeira Liga 2023/2024 wedstrijd tussen Estrela Amadora en Chaves geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door Héctor Hernández, waarmee Chaves met 0-1 de leiding nam. Estrela Amadora kwam na 50 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Ronaldo Tavares, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Estrela Amadora - Chaves
Goals
1
1
Balbezit
63%
37%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
12
11
Schoten op doel
4
2
Aanvallen
117
84
Gevaarlijke aanvallen
59
28
Passes
458
268
Overtredingen
13
18
Buitenspel
1
0
Corners
7
6
Wissels
5
5
LIVE Estrela Amadora - Chaves 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Estrela Amadora - Chaves teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
7' Doelpunt Chaves Doelpunt Héctor Hernández met assist van Jô Chaves 0-1
26' Gele kaart Chaves Gele kaart voor Guima  Chaves
27' Gele kaart Estrela Amadora Gele kaart voor Sergio de Oliveira Vieira Estrela Amadora
41' Gele kaart Estrela Amadora Gele kaart voor Hevertton Santos Estrela Amadora
43' Gele kaart Estrela Amadora Gele kaart voor Aloisio Estrela Amadora
50' Doelpunt Estrela Amadora Doelpunt Ronaldo Tavares met assist van Léo Jabá Estrela Amadora 1-1
46' Wissel Chaves Wissel Benny voor Sandro Cruz Chaves
46' Wissel Estrela Amadora Wissel Regis Ndo voor André Luiz Estrela Amadora
46' Wissel Estrela Amadora Wissel Nanu  voor Nilton Varela Estrela Amadora
46' Wissel Chaves Wissel Leandro Sanca voor Héctor Hernández Chaves
58' Wissel Estrela Amadora Wissel Jean Felipe voor Hevertton Santos Estrela Amadora
71' Gele kaart Chaves Gele kaart voor Dário Essugo Chaves
76' Wissel Estrela Amadora Wissel Leonel Bucca voor Aloisio Estrela Amadora
79' Wissel Chaves Wissel Kelechi Nwakali voor Guima  Chaves
83' Wissel Estrela Amadora Wissel Kikas voor Ronaldo Tavares Estrela Amadora
84' Wissel Chaves Wissel Paulo Victor voor Jô Chaves
89' Wissel Chaves Wissel Hélder Morim voor Dário Essugo Chaves
Video hoogtepunten en samenvatting Estrela Amadora - Chaves
Opstellingen Estrela Amadora - Chaves
De opstellingen van Estrela Amadora en Chaves zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Estrela Amadora gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Chaves zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Estrela Amadora - Chaves

Estrela Amadora en Chaves treffen elkaar in de 23e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Artur Manuel Ribeiro Soares Dias en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Estrela Amadora en Chaves in de Primeira Liga vond plaats op 24 september 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Estrela Amadora 0
Winst Chaves 0
Gelijkspel 1
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Estrela Amadora op een 15e positie staat, terwijl we Chaves terugvinden op de 17e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Estrela Amadora - Chaves Opstelling Estrela Amadora Opstelling Chaves Live Estrela Amadora - Chaves Live Estrela Amadora - Chaves kijken Estrela Amadora - Chaves kijken Live Estrela Amadora - Chaves stream Estrela Amadora - Chaves Fox Sports Nabeschouwing Estrela Amadora - Chaves Uitslag Estrela Amadora - Chaves Statistieken Estrela Amadora - Chaves Primeira Liga 2023/2024 Estrela Amadora - Chaves wedden Estrela Amadora - Chaves gokken Estrela Amadora - Chaves Unibet