Nabeschouwing Famalicão - Boavista (1-1) || Primeira Liga 2023/2024

Maandag 4 maart 2024 - 21:15 uurIn de Primeira Liga 2023/2024 neemt Famalicão het maandag 4 maart 2024 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Boavista. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal 22 de Junho in Vila Nova de Famalicao.

Via de Famalicão - Boavista live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Famalicão - Boavista (1-1)

De Primeira Liga 2023/2024 wedstrijd tussen Famalicão en Boavista geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door Florian Danho, waarmee Famalicão met 1-0 de leiding nam. Boavista kwam na 69 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Salvador Agra, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Famalicão - Boavista
Goals
1
1
Balbezit
50%
50%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
7
5
Schoten op doel
3
3
Aanvallen
68
86
Gevaarlijke aanvallen
51
37
Passes
389
397
Overtredingen
13
18
Buitenspel
1
3
Corners
9
5
Wissels
6
5
LIVE Famalicão - Boavista 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Famalicão - Boavista teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
16' Doelpunt Famalicão Doelpunt Florian Danho Famalicão 1-0
30' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Seba Pérez  Boavista
40' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor Mirko Topić Famalicão
48' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Salvador Agra Boavista
55' VAR: Afgekeurd doelpunt Florian Danho Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Florian Danho Boavista
64' VAR: Afgekeurd doelpunt Goal Disallowed Afgekeurd doelpunt vanwege hands Goal Disallowed Famalicão
69' Doelpunt Boavista Doelpunt Salvador Agra met assist van Bruno Lourenço Boavista 1-1
72' Wissel Famalicão Wissel Óscar Aranda voor Gustavo Sá Famalicão
73' Wissel Boavista Wissel Ibrahima voor Ilija Vukotić Boavista
73' Wissel Boavista Wissel Miguel Reisinho voor Bruno Lourenço Boavista
73' Wissel Boavista Wissel Luís dos Santos voor Bruno Onyemaechi Boavista
80' Wissel Famalicão Wissel Chiquinho voor Nathan Famalicão
80' Wissel Famalicão Wissel Théo Fonseca voor Florian Danho Famalicão
80' Wissel Famalicão Wissel Tom Lacoux voor Gustavo Assunção Famalicão
82' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor Justin De Haas Famalicão
84' Wissel Famalicão Wissel Henrique Araújo voor Sorriso Famalicão
84' Wissel Boavista Wissel Filipe Ferreira voor Salvador Agra Boavista
97' Wissel Boavista Wissel Martim Tavares voor Luís dos Santos Boavista
Video hoogtepunten en samenvatting Famalicão - Boavista
Opstellingen Famalicão - Boavista
De opstellingen van Famalicão en Boavista zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Famalicão gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Boavista zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Famalicão - Boavista

Famalicão en Boavista treffen elkaar in de 24e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fábio Oliveira Melo en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Famalicão en Boavista in de Primeira Liga vond plaats op 30 september 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide ploegen is Famalicão favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Boavista slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Famalicão 4
Winst Boavista 2
Gelijkspel 3
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Famalicão op een 10e positie staat, terwijl we Boavista terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Famalicão - Boavista Opstelling Famalicão Opstelling Boavista Live Famalicão - Boavista Live Famalicão - Boavista kijken Famalicão - Boavista kijken Live Famalicão - Boavista stream Famalicão - Boavista Fox Sports Nabeschouwing Famalicão - Boavista Uitslag Famalicão - Boavista Statistieken Famalicão - Boavista Primeira Liga 2023/2024 Famalicão - Boavista wedden Famalicão - Boavista gokken Famalicão - Boavista Unibet