Nabeschouwing Feirense - Portimonense (1-3) || Primeira Liga 2017/2018

Vrijdag 16 februari 2018 - 21:30 uur

In de Primeira Liga 2017/2018 neemt Feirense het vrijdag 16 februari 2018 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Portimonense. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Marcolino de Castro in Santa Maria da Feira.

Via de Feirense - Portimonense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Feirense - Portimonense (1-3)

Het Primeira Liga duel tussen Feirense en Portimonense is onder leiding van scheidsrechter Vitor Jorge Fernandes Ferreira geëindigd in een 1-3 overwinning voor Portimonense. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door Fabricio, waarmee Portimonense met 0-1 de leiding nam. Feirense kwam in de 31e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Rocha, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 69e minuut zette C. Wellington zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Portimonense de leiding in de wedstrijd nam.

Na 88 minuten werd de voorsprong voor Portimonense vergroot nadat S. Nakajima de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Portimonense.

LIVE Feirense - Portimonense 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Feirense - Portimonense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt Portimonense Doelpunt Fabricio met assist van C. Wellington Portimonense 0-1
30' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor M. Henrique Portimonense
31' Doelpunt Feirense Doelpunt Rocha Feirense 1-1
39' Gele kaart Feirense Gele kaart voor T. Silva Feirense
46' Wissel Portimonense Wissel F. Varela voor M. Henrique Portimonense
46' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor C. Wellington Portimonense
53' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Babanco Feirense
60' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor E. Hackman Portimonense
69' Doelpunt Portimonense Doelpunt C. Wellington met assist van S. Nakajima Portimonense 1-2
70' Wissel Feirense Wissel R. Crivellaro voor T. Silva Feirense
74' Wissel Feirense Wissel J. Silva voor H. Seco Feirense
77' Wissel Portimonense Wissel R. Soares voor C. Wellington Portimonense
82' Wissel Feirense Wissel Ze Manuel voor Paraiba Feirense
84' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Ze Manuel Feirense
84' Wissel Portimonense Wissel T. Ryuki voor Dener Portimonense
88' Doelpunt Portimonense Doelpunt S. Nakajima met assist van E. Hackman Portimonense 1-3
94' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Flavio Feirense
Video hoogtepunten en samenvatting Feirense - Portimonense
Opstellingen Feirense - Portimonense

Voorbeschouwing Feirense - Portimonense

Feirense en Portimonense treffen elkaar in de 23e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vitor Jorge Fernandes Ferreira en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Feirense en Portimonense in de Primeira Liga vond plaats op 18 september 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Portimonense. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Portimonense favoriet. 1 keer wist de ploeg van Feirense te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Feirense. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Feirense 0
Winst Portimonense 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Feirense op een 15e positie staat, terwijl we Portimonense terugvinden op de 11e plaats.