Nabeschouwing Feirense - Rio Ave (1-0) || Primeira Liga 2017/2018

Zaterdag 21 oktober 2017 - 17:00 uur

In de Primeira Liga 2017/2018 neemt Feirense het zaterdag 21 oktober 2017 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Rio Ave. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Marcolino de Castro in Santa Maria da Feira.

Via de Feirense - Rio Ave live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Feirense - Rio Ave (1-0)

Het Primeira Liga duel tussen Feirense en Rio Ave is onder leiding van scheidsrechter Rui Oliveira geëindigd in een 1-0 overwinning voor Feirense. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door Rocha, waarmee Feirense met 1-0 de leiding nam. In de 36e minuut kreeg Rocha van Feirense voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Feirense de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Een penalty in de 37e minuut was de ideale kans voor Rio Ave om te scoren. Pele was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 1-0 bleef.

In de 55e minuut moest Rio Ave verder met een man minder, nadat B. Teles een tweede gele kaart kreeg. In de 74e minuut werd Marcao van Rio Ave met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Rio Ave met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Feirense uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Feirense - Rio Ave 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Feirense - Rio Ave teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Feirense Doelpunt Rocha Feirense 1-0
15' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Rocha Feirense
20' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Flavio Feirense
21' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Lionn Rio Ave
24' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor O. Barreto Rio Ave
33' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor B. Teles Rio Ave
36' Tweede gele kaart Feirense Tweede gele kaart voor Rocha Feirense
37' Penalty gemist Rio Ave Penalty gemist Pele Rio Ave
43' Wissel Feirense Wissel A. Briseno voor L. Aurelio Feirense
50' Gele kaart Feirense Gele kaart voor T. Silva Feirense
55' Tweede gele kaart Rio Ave Tweede gele kaart voor B. Teles Rio Ave
57' Wissel Rio Ave Wissel Y. Ribeiro voor A. Karamanos Rio Ave
57' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Tarantini Rio Ave
61' Wissel Rio Ave Wissel H. Guedes voor O. Barreto Rio Ave
71' Wissel Rio Ave Wissel N. Santos voor Pele Rio Ave
74' Rode kaart Rio Ave Rode kaart voor Marcao Rio Ave
77' Gele kaart Feirense Gele kaart voor A. Briseno Feirense
77' Wissel Feirense Wissel L. Machado voor J. Silva Feirense
83' Wissel Feirense Wissel L. Henrique voor T. Silva Feirense
Video hoogtepunten en samenvatting Feirense - Rio Ave
Opstellingen Feirense - Rio Ave

Voorbeschouwing Feirense - Rio Ave

Feirense en Rio Ave treffen elkaar in de 9e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rui Oliveira en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Feirense en Rio Ave in de Primeira Liga vond plaats op 6 februari 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Feirense. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Feirense favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Rio Ave slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Feirense 2
Winst Rio Ave 1
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Feirense op een 12e positie staat, terwijl we Rio Ave terugvinden op de 6e plaats.