Nabeschouwing Gil Vicente - Arouca (0-3) || Primeira Liga 2013/2014

Zondag 22 december 2013 - 17:15 uur

In de Primeira Liga 2013/2014 neemt Gil Vicente het zondag 22 december 2013 om 17:15 uur in eigen huis op tegen Arouca.

Via de Gil Vicente - Arouca live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gil Vicente - Arouca (0-3)

Het Primeira Liga duel tussen Gil Vicente en Arouca is geëindigd in een 0-3 overwinning voor Arouca. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 30e minuut dacht Arouca op voorsprong te komen via een doelpunt van Claro. Helaas voor Arouca werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 61e minuut kreeg Luís Martins van Gil Vicente voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Gil Vicente de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Roberto dacht na 63 minuten te scoren voor Arouca, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 69e minuut scoorde Arouca via Claro, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Gil Vicente - Arouca
LIVE Gil Vicente - Arouca 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gil Vicente - Arouca teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor Luan Gil Vicente
30' Doelpunt Arouca Doelpunt Claro Arouca
41' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Tinoco Arouca
46' Wissel Gil Vicente Wissel Vítor Gonçalves voor Luan Gil Vicente
55' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Sérginho Arouca
57' Gele kaart Arouca Gele kaart voor David Simao Arouca
59' Wissel Gil Vicente Wissel S. Nwankwo voor Diogo Viana Gil Vicente
61' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor Luís Martins Gil Vicente
61' Tweede gele kaart Gil Vicente Tweede gele kaart voor Luís Martins Gil Vicente
63' Doelpunt Arouca Doelpunt Roberto Arouca
69' Doelpunt Arouca Doelpunt Claro Arouca
74' Wissel Gil Vicente Wissel Joao Vilela voor A. Ebralidze Gil Vicente
74' Wissel Arouca Wissel Soares voor Sérginho Arouca
80' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Cássio Arouca
84' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor Gabriel Moura Gil Vicente
84' Wissel Arouca Wissel Luis Dias voor Iván Arouca
86' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor Leandro Pimenta Gil Vicente
86' Wissel Arouca Wissel L. Nouioui voor Claro Arouca