Nabeschouwing Gil Vicente - Paços de Ferreira (2-1) || Primeira Liga 2013/2014

Zondag 6 oktober 2013 - 17:00 uur

In de Primeira Liga 2013/2014 neemt Gil Vicente het zondag 6 oktober 2013 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Paços de Ferreira.

Via de Gil Vicente - Paços de Ferreira live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gil Vicente - Paços de Ferreira (2-1)

Het Primeira Liga duel tussen Gil Vicente en Paços de Ferreira is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Gil Vicente. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 71e minuut dacht Gil Vicente op voorsprong te komen via een doelpunt van Pécks. Helaas voor Gil Vicente werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 81e minuut was het Gil Vicente dat via Joao Vilela dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Tiago Valente dacht na 93 minuten te scoren voor Paços de Ferreira, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Gil Vicente - Paços de Ferreira
2
1
LIVE Gil Vicente - Paços de Ferreira 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gil Vicente - Paços de Ferreira teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor Romeu Paços de Ferreira
60' Wissel Paços de Ferreira Wissel Rui Miguel voor Rúben Ribeiro Paços de Ferreira
63' Wissel Gil Vicente Wissel Paulinho voor Bruno Moraes Gil Vicente
68' Wissel Gil Vicente Wissel Pécks voor Danielson Gil Vicente
70' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor Nuno Santos Paços de Ferreira
71' Doelpunt Gil Vicente Doelpunt Pécks Gil Vicente
73' Wissel Paços de Ferreira Wissel Manuel José voor Bebé Paços de Ferreira
79' Wissel Paços de Ferreira Wissel Sergio Oliveira voor Romeu Paços de Ferreira
81' Doelpunt Gil Vicente Doelpunt Joao Vilela Gil Vicente
87' Wissel Gil Vicente Wissel Vítor Gonçalves voor Diogo Viana Gil Vicente
93' Doelpunt Paços de Ferreira Doelpunt Tiago Valente Paços de Ferreira
91' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor Luan Gil Vicente
Video hoogtepunten en samenvatting Gil Vicente - Paços de Ferreira
Opstellingen Gil Vicente - Paços de Ferreira

Voorbeschouwing Gil Vicente - Paços de Ferreira

Gil Vicente en Paços de Ferreira treffen elkaar in de 7e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2013/2014.

De vorige ontmoeting tussen Gil Vicente en Paços de Ferreira in de Primeira Liga vond plaats op 29 maart 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Paços de Ferreira. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Paços de Ferreira favoriet. 4 keer wist de ploeg van Gil Vicente te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Gil Vicente. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.