Nabeschouwing Gil Vicente - Sporting Braga (1-0) || Primeira Liga 2013/2014

Zondag 1 september 2013 - 21:00 uur

In de Primeira Liga 2013/2014 neemt Gil Vicente het zondag 1 september 2013 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Sporting Braga.

Via de Gil Vicente - Sporting Braga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gil Vicente - Sporting Braga (1-0)

Het Primeira Liga duel tussen Gil Vicente en Sporting Braga is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Gil Vicente. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor Danielson van Gil Vicente. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 53e minuut het veld moest verlaten. In de 58e minuut moest Halisson van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Gil Vicente verder met een speler minder. Luan dacht na 67 minuten te scoren voor Gil Vicente, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Gil Vicente - Sporting Braga
1
0
LIVE Gil Vicente - Sporting Braga 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gil Vicente - Sporting Braga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Nuno Coelho Sporting Braga
36' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor Danielson Gil Vicente
39' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor Diogo Viana Gil Vicente
53' Tweede gele kaart Gil Vicente Tweede gele kaart voor Danielson Gil Vicente
55' Wissel Gil Vicente Wissel Pécks voor Bruno Moraes Gil Vicente
57' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor Adriano Facchini Gil Vicente
58' Rode kaart Gil Vicente Rode kaart voor Halisson Gil Vicente
61' Wissel Sporting Braga Wissel Éder voor F. Pardo Sporting Braga
64' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Joãozinho Sporting Braga
67' Doelpunt Gil Vicente Doelpunt Luan Gil Vicente
67' Wissel Sporting Braga Wissel Rúben Micael voor Joãozinho Sporting Braga
72' Wissel Gil Vicente Wissel Brito voor H. Dramani Gil Vicente
73' Wissel Sporting Braga Wissel Salvador Agra voor Luís Silva Sporting Braga
88' Wissel Gil Vicente Wissel Paulinho voor Diogo Viana Gil Vicente
93' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor César Peixoto Gil Vicente
93' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor Luan Gil Vicente
93' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor Pécks Gil Vicente
95' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor C. Patterson Gil Vicente
Video hoogtepunten en samenvatting Gil Vicente - Sporting Braga
Opstellingen Gil Vicente - Sporting Braga

Voorbeschouwing Gil Vicente - Sporting Braga

Gil Vicente en Sporting Braga treffen elkaar in de 3e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2013/2014.

De vorige ontmoeting tussen Gil Vicente en Sporting Braga in de Primeira Liga vond plaats op 15 maart 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting Braga. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Sporting Braga favoriet. 4 keer wist de ploeg van Gil Vicente te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Gil Vicente. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.