Nabeschouwing Marítimo - Estoril (1-3) || Primeira Liga 2013/2014

Zondag 27 oktober 2013 - 21:15 uur

In de Primeira Liga 2013/2014 neemt Marítimo het zondag 27 oktober 2013 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Estoril.

Via de Marítimo - Estoril live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Marítimo - Estoril (1-3)

Het Primeira Liga duel tussen Marítimo en Estoril is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Estoril. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 12e minuut dacht Estoril op voorsprong te komen via een doelpunt van Javier Balboa. Helaas voor Estoril werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 22e minuut was het Marítimo dat via Héldon dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 44e minuut moest Marítimo verder met een man minder nadat T. Weeks een rode kaart had gekregen. Het lukte Estoril in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord. In de 62e minuut scoorde Estoril via Luís Leal, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 69 minuten spelen wist Estoril via Sebá de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Marítimo - Estoril
1
3
LIVE Marítimo - Estoril 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Marítimo - Estoril teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Estoril Doelpunt Javier Balboa Estoril
22' Penalty Marítimo Penalty Héldon Marítimo
42' Gele kaart Estoril Gele kaart voor Vagner Estoril
44' Rode kaart Marítimo Rode kaart voor T. Weeks Marítimo
45' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Briguel Marítimo
46' Wissel Estoril Wissel Ruben voor Babanco Estoril
48' Gele kaart Estoril Gele kaart voor Mano Estoril
62' Doelpunt Estoril Doelpunt Luís Leal Estoril
65' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Márcio Rozário Marítimo
69' Doelpunt Estoril Doelpunt Sebá Estoril
69' Wissel Marítimo Wissel Danilo Dias voor Danilo Pereira Marítimo
70' Wissel Marítimo Wissel Artur voor Sami Marítimo
73' Wissel Estoril Wissel Carlitos voor Javier Balboa Estoril
80' Wissel Marítimo Wissel Fidelis voor Héldon Marítimo
80' Wissel Estoril Wissel Bruno Lopes voor Luís Leal Estoril
84' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Artur Marítimo
89' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Gêgê Marítimo
92' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Danilo Pereira Marítimo
Video hoogtepunten en samenvatting Marítimo - Estoril
Opstellingen Marítimo - Estoril

Voorbeschouwing Marítimo - Estoril

Marítimo en Estoril treffen elkaar in de 8e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2013/2014.

De vorige ontmoeting tussen Marítimo en Estoril in de Primeira Liga vond plaats op 17 februari 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Marítimo. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Marítimo als Estoril wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.