Nabeschouwing Marítimo - Feirense (4-1) || Primeira Liga 2017/2018

Vrijdag 30 maart 2018 - 17:00 uur

In de Primeira Liga 2017/2018 neemt Marítimo het vrijdag 30 maart 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Feirense. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio dos Barreiros (Funchal (Ilha da Madeira)) in Ilha da Madeira.

Via de Marítimo - Feirense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Marítimo - Feirense (4-1)

Het Primeira Liga duel tussen Marítimo en Feirense is geëindigd in een 4-1 overwinning voor Marítimo. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 51e minuut door Joel, waarmee Marítimo met 1-0 de leiding nam. Marítimo vergrootte in de 53e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Joel op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 60e minuut volgde een derde treffer van Marítimo, waarmee R. Valente zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 66 minuten deed Babanco iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Feirense werd verkleind tot 3-1. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 81e minuut wist J. Cleber namens Marítimo de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Marítimo.

LIVE Marítimo - Feirense 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Marítimo - Feirense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

45' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Ruben Marítimo
51' Doelpunt Marítimo Doelpunt Joel met assist van R. Pinho Marítimo 1-0
53' Doelpunt Marítimo Doelpunt Joel met assist van Bebeto Marítimo 2-0
55' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Babanco Feirense
60' Doelpunt Marítimo Doelpunt R. Valente met assist van J. Correa Marítimo 3-0
61' Wissel Feirense Wissel H. Seco voor Ze Manuel Feirense
61' Wissel Feirense Wissel J. Silva voor J. Graca Feirense
66' Doelpunt Feirense Doelpunt Babanco Feirense 3-1
70' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Diga Feirense
81' Doelpunt Marítimo Doelpunt J. Cleber met assist van Joel Marítimo 4-1
83' Wissel Marítimo Wissel E. Sen voor Baiano Fabricio Marítimo
83' Wissel Feirense Wissel A. Valencia voor Diga Feirense
84' Wissel Marítimo Wissel D. Borges voor Bebeto Marítimo
89' Wissel Marítimo Wissel G. Ghazaryan voor J. Correa Marítimo
Video hoogtepunten en samenvatting Marítimo - Feirense
Opstellingen Marítimo - Feirense

Voorbeschouwing Marítimo - Feirense

Marítimo en Feirense treffen elkaar in de 28e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2017/2018.

De vorige ontmoeting tussen Marítimo en Feirense in de Primeira Liga vond plaats op 5 november 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Marítimo. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Marítimo favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Feirense slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Marítimo 3
Winst Feirense 1
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Marítimo op een 6e positie staat, terwijl we Feirense terugvinden op de 17e plaats.