Nabeschouwing Marítimo - Gil Vicente (3-2) || Primeira Liga 2013/2014

Zondag 24 november 2013 - 17:00 uur

In de Primeira Liga 2013/2014 neemt Marítimo het zondag 24 november 2013 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Gil Vicente.

Via de Marítimo - Gil Vicente live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Marítimo - Gil Vicente (3-2)

Het Primeira Liga duel tussen Marítimo en Gil Vicente is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Marítimo. Na 45 minuten stond er een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 13e minuut dacht Marítimo op voorsprong te komen via een doelpunt van Héldon. Helaas voor Marítimo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 15e minuut was het Gil Vicente dat via Paulinho dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Derley dacht na 30 minuten te scoren voor Marítimo, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 44e minuut scoorde Gil Vicente via César Peixoto, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 55 minuten spelen wist Marítimo via Alex Soares de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Na 90 minuten kon Halisson van het veld vertrekken na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat Gil Vicente het laatste deel van de wedstrijd met een man minder moest afmaken.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Marítimo - Gil Vicente
3
2
LIVE Marítimo - Gil Vicente 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Marítimo - Gil Vicente teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor Claudio Pitbull Gil Vicente
13' Doelpunt Marítimo Doelpunt Héldon Marítimo
15' Doelpunt Gil Vicente Doelpunt Paulinho Gil Vicente
30' Doelpunt Marítimo Doelpunt Derley Marítimo
44' Doelpunt Gil Vicente Doelpunt César Peixoto Gil Vicente
46' Wissel Marítimo Wissel Artur voor T. Weeks Marítimo
46' Wissel Gil Vicente Wissel Brito voor Claudio Pitbull Gil Vicente
54' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor Luís Martins Gil Vicente
55' Doelpunt Marítimo Doelpunt Alex Soares Marítimo
60' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor João Luiz Marítimo
61' Wissel Gil Vicente Wissel Vítor Gonçalves voor Luan Gil Vicente
76' Wissel Gil Vicente Wissel S. Nwankwo voor Joao Vilela Gil Vicente
78' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor César Peixoto Gil Vicente
83' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor Danielson Gil Vicente
85' Wissel Marítimo Wissel Danilo Pereira voor Sami Marítimo
88' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor Halisson Gil Vicente
90' Tweede gele kaart Gil Vicente Tweede gele kaart voor Halisson Gil Vicente
91' Wissel Marítimo Wissel P. Bauer voor Derley Marítimo
Video hoogtepunten en samenvatting Marítimo - Gil Vicente
Opstellingen Marítimo - Gil Vicente

Voorbeschouwing Marítimo - Gil Vicente

Marítimo en Gil Vicente treffen elkaar in de 10e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2013/2014.

De vorige ontmoeting tussen Marítimo en Gil Vicente in de Primeira Liga vond plaats op 3 februari 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Gil Vicente. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Gil Vicente favoriet. 2 keer wist de ploeg van Marítimo te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Marítimo. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.