Nabeschouwing Marítimo - Paços de Ferreira (3-4) || Primeira Liga 2013/2014

Zaterdag 28 september 2013 - 17:15 uur

In de Primeira Liga 2013/2014 neemt Marítimo het zaterdag 28 september 2013 om 17:15 uur in eigen huis op tegen Paços de Ferreira.

Via de Marítimo - Paços de Ferreira live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Marítimo - Paços de Ferreira (3-4)

Het Primeira Liga duel tussen Marítimo en Paços de Ferreira is geëindigd in een 3-4 overwinning voor Paços de Ferreira. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 5e minuut dacht Marítimo op voorsprong te komen via een doelpunt van Derley. Helaas voor Marítimo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 49e minuut was het Paços de Ferreira dat via Caetano dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Derley dacht na 50 minuten te scoren voor Marítimo, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 52e minuut scoorde Paços de Ferreira via Bebé, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 62 minuten spelen wist Marítimo via Igor Rossi de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 69e minuut scoorde Manuel José namens Paços de Ferreira. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 89e minuut leek Igor Rossi te scoren voor Paços de Ferreira, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-4 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Marítimo - Paços de Ferreira
3
4
LIVE Marítimo - Paços de Ferreira 3-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Marítimo - Paços de Ferreira teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Marítimo Doelpunt Derley Marítimo
49' Doelpunt Paços de Ferreira Doelpunt Caetano Paços de Ferreira
50' Doelpunt Marítimo Doelpunt Derley Marítimo
52' Doelpunt Paços de Ferreira Doelpunt Bebé Paços de Ferreira
55' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor Ricardo Paços de Ferreira
56' Wissel Paços de Ferreira Wissel Manuel José voor Sergio Oliveira Paços de Ferreira
58' Wissel Marítimo Wissel Sami voor Danilo Dias Marítimo
62' Doelpunt Marítimo Doelpunt Igor Rossi Marítimo
69' Doelpunt Paços de Ferreira Doelpunt Manuel José Paços de Ferreira
70' Wissel Paços de Ferreira Wissel Rui Miguel voor Rúben Ribeiro Paços de Ferreira
72' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Briguel Marítimo
78' Wissel Marítimo Wissel Rodrigo voor Artur Marítimo
82' Wissel Marítimo Wissel Fidelis voor Héldon Marítimo
84' Wissel Paços de Ferreira Wissel Filipe Anunciacao voor Romeu Paços de Ferreira
87' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor João Luiz Marítimo
89' Eigen doelpunt Paços de Ferreira Eigen doelpunt Igor Rossi Paços de Ferreira
Video hoogtepunten en samenvatting Marítimo - Paços de Ferreira
Opstellingen Marítimo - Paços de Ferreira

Voorbeschouwing Marítimo - Paços de Ferreira

Marítimo en Paços de Ferreira treffen elkaar in de 6e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2013/2014.

De vorige ontmoeting tussen Marítimo en Paços de Ferreira in de Primeira Liga vond plaats op 5 april 2013 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide teams is Paços de Ferreira favoriet. 4 keer wist de ploeg van Marítimo te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Marítimo. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.