Nabeschouwing Marítimo - Sporting Braga (2-2) || Primeira Liga 2013/2014

Donderdag 19 december 2013 - 21:00 uur

In de Primeira Liga 2013/2014 neemt Marítimo het donderdag 19 december 2013 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Sporting Braga.

Via de Marítimo - Sporting Braga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Marítimo - Sporting Braga (2-2)

De Primeira Liga 2013/2014 wedstrijd tussen Marítimo en Sporting Braga geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 35e minuut dacht Marítimo op voorsprong te komen via een doelpunt van Danilo Pereira. Helaas voor Marítimo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 38e minuut was het Marítimo dat via Derley dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Alan dacht na 43 minuten te scoren voor Sporting Braga, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 81e minuut scoorde Sporting Braga via F. Pardo, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 84e minuut werd Derley van Marítimo met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Sporting Braga met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Marítimo - Sporting Braga
2
2
LIVE Marítimo - Sporting Braga 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Marítimo - Sporting Braga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Doelpunt Marítimo Doelpunt Danilo Pereira Marítimo
38' Doelpunt Marítimo Doelpunt Derley Marítimo
43' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Alan Sporting Braga
54' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Artur Marítimo
56' Wissel Sporting Braga Wissel F. Pardo voor Hugo Vieira Sporting Braga
58' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Héldon Marítimo
62' Wissel Marítimo Wissel Alex Soares voor Artur Marítimo
66' Wissel Sporting Braga Wissel Edinho voor Luiz Carlos Sporting Braga
70' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Rúben Micael Sporting Braga
77' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor J. Leoni Marítimo
81' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt F. Pardo Sporting Braga
84' Rode kaart Marítimo Rode kaart voor Derley Marítimo
87' Wissel Marítimo Wissel Fidelis voor João Luiz Marítimo
87' Wissel Sporting Braga Wissel Salvador Agra voor Rafa Silva Sporting Braga
91' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Salvador Agra Sporting Braga
90' Wissel Marítimo Wissel Igor Rossi voor Héldon Marítimo
Video hoogtepunten en samenvatting Marítimo - Sporting Braga
Opstellingen Marítimo - Sporting Braga

Voorbeschouwing Marítimo - Sporting Braga

Marítimo en Sporting Braga treffen elkaar in de 14e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2013/2014.

De vorige ontmoeting tussen Marítimo en Sporting Braga in de Primeira Liga vond plaats op 9 maart 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting Braga. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide teams is Sporting Braga favoriet. 11 keer wist de ploeg van Marítimo te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Marítimo. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.