Nabeschouwing Marítimo - Vitória Setúbal (4-2) || Primeira Liga 2017/2018

Zondag 11 maart 2018 - 17:00 uur

In de Primeira Liga 2017/2018 neemt Marítimo het zondag 11 maart 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Vitória Setúbal. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio dos Barreiros (Funchal (Ilha da Madeira)) in Ilha da Madeira.

Via de Marítimo - Vitória Setúbal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Marítimo - Vitória Setúbal (4-2)

Het Primeira Liga duel tussen Marítimo en Vitória Setúbal is geëindigd in een 4-2 overwinning voor Marítimo. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door Joel, waarmee Marítimo met 1-0 de leiding nam. Marítimo vergrootte in de 30e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Valente op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 45e minuut volgde een derde treffer van Marítimo, waarmee R. Valente zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 63 minuten deed Patrick iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Vitória FC werd verkleind tot 3-1. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 72e minuut nadat R. Pinho namens Marítimo de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. In de 91e minuut werd de stand op 4-2 gezet na een benutte penalty van Vitória FC speler Edinho.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 4-2 eindstand in het voordeel van Marítimo.

LIVE Marítimo - Vitória Setúbal 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Marítimo - Vitória Setúbal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Marítimo Doelpunt Joel met assist van Bebeto Marítimo 1-0
30' Doelpunt Marítimo Doelpunt R. Valente met assist van Ruben Marítimo 2-0
32' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Baiano Fabricio Marítimo
36' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Drausio Marítimo
41' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor A. Sousa Vitória FC
45' Doelpunt Marítimo Doelpunt R. Valente Marítimo 3-0
52' Wissel Marítimo Wissel D. Borges voor Drausio Marítimo
60' Wissel Vitória FC Wissel Joao Teixeira voor E. Bassan Vitória FC
60' Wissel Vitória FC Wissel Arnold voor A. Sousa Vitória FC
63' Doelpunt Vitória FC Doelpunt Patrick Vitória FC 3-1
72' Doelpunt Marítimo Doelpunt R. Pinho met assist van Ruben Marítimo 4-1
76' Wissel Marítimo Wissel G. Ghazaryan voor R. Pinho Marítimo
77' Wissel Vitória FC Wissel Edinho voor J. Amaral Vitória FC
79' Wissel Marítimo Wissel E. Sen voor Baiano Fabricio Marítimo
83' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Costinha Vitória FC
91' Penalty Vitória FC Penalty Edinho Vitória FC 4-2
93' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Vitória FC
Video hoogtepunten en samenvatting Marítimo - Vitória Setúbal
Opstellingen Marítimo - Vitória Setúbal

Voorbeschouwing Marítimo - Vitória Setúbal

Marítimo en Vitória Setúbal treffen elkaar in de 26e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2017/2018.

De vorige ontmoeting tussen Marítimo en Vitória Setúbal in de Primeira Liga vond plaats op 21 oktober 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Vitória Setúbal. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide ploegen is Marítimo favoriet. De thuisploeg wist 11 keer te winnen, terwijl Vitória Setúbal slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Marítimo 11
Winst Vitória Setúbal 5
Gelijkspel 6
Totaal 22

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Marítimo op een 8e positie staat, terwijl we Vitória Setúbal terugvinden op de 14e plaats.