Nabeschouwing Moreirense - Desportivo Aves (0-3) || Primeira Liga 2017/2018

Zondag 6 mei 2018 - 17:00 uur

In de Primeira Liga 2017/2018 neemt Moreirense het zondag 6 mei 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Desportivo Aves. De wedstrijd wordt gespeeld in Parque Desportivo Comendador Joaquim de Almeida Freitas in Moreira de Cónegos.

Via de Moreirense - Desportivo Aves live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Moreirense - Desportivo Aves (0-3)

Het Primeira Liga duel tussen Moreirense en Desportivo Aves is onder leiding van scheidsrechter Manuel Jorge Neves Moreira de Sousa geëindigd in een 0-3 overwinning voor Desportivo Aves. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door H. Guedes, waarmee Desportivo Aves met 0-1 de leiding nam. Desportivo Aves vergrootte in de 48e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Tissone op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 58e minuut volgde een derde treffer van Desportivo Aves, waarmee Nildo Petrolina zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Manuel Jorge Neves Moreira de Sousa, waardoor Desportivo Aves dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Moreirense - Desportivo Aves 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Moreirense - Desportivo Aves teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Desportivo Aves Doelpunt H. Guedes met assist van Nildo Petrolina Desportivo Aves 0-1
26' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor B. Fofana Moreirense
30' Wissel Moreirense Wissel R. Costa voor B. Fofana Moreirense
36' Gele kaart Desportivo Aves Gele kaart voor H. Guedes Desportivo Aves
48' Doelpunt Desportivo Aves Doelpunt F. Tissone met assist van Nildo Petrolina Desportivo Aves 0-2
53' Wissel Moreirense Wissel O. Drame voor P. Sagna Moreirense
58' Doelpunt Desportivo Aves Doelpunt Nildo Petrolina Desportivo Aves 0-3
58' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor Neto Moreirense
62' Wissel Moreirense Wissel Edno voor Neto Moreirense
65' Wissel Desportivo Aves Wissel L. Farina voor Nildo Petrolina Desportivo Aves
74' Wissel Desportivo Aves Wissel M. Balde voor Amilton Desportivo Aves
82' Wissel Desportivo Aves Wissel C. Arango voor B. Braga Desportivo Aves
Video hoogtepunten en samenvatting Moreirense - Desportivo Aves
Opstellingen Moreirense - Desportivo Aves

Voorbeschouwing Moreirense - Desportivo Aves

Moreirense en Desportivo Aves treffen elkaar in de 33e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Manuel Jorge Neves Moreira de Sousa en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Moreirense en Desportivo Aves in de Primeira Liga vond plaats op 3 januari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Moreirense. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Moreirense favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Desportivo Aves slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Moreirense 1
Winst Desportivo Aves 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Moreirense op een 13e positie staat, terwijl we Desportivo Aves terugvinden op de 14e plaats.