Nabeschouwing Moreirense - Estoril (2-1) || Primeira Liga 2023/2024

Zaterdag 18 mei 2024 - 19:00 uur

In de Primeira Liga 2023/2024 neemt Moreirense het zaterdag 18 mei 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Estoril. De wedstrijd wordt gespeeld in Parque Desportivo Comendador Joaquim de Almeida Freitas in Moreira de Conegos.

Via de Moreirense - Estoril live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Moreirense - Estoril (2-1)

Het Primeira Liga duel tussen Moreirense en Estoril is onder leiding van scheidsrechter Carlos André Fernandes Macedo geëindigd in een 2-1 overwinning voor Moreirense. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Moreirense kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van Vinicius Mingotti. Estoril kwam in de 49e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van João Carlos, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 66e minuut zette Gonçalo Franco zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Moreirense de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Carlos André Fernandes Macedo, waardoor Moreirense dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Moreirense - Estoril 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Moreirense - Estoril teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Moreirense Doelpunt Vinicius Mingotti met assist van J. Antonisse Moreirense 1-0
46' Wissel Estoril Wissel João Carlos voor Wagner Pina Estoril
49' Doelpunt Estoril Doelpunt João Carlos met assist van Pedro Álvaro Estoril 1-1
57' Wissel Moreirense Wissel K. Kodisang voor Vinicius Mingotti Moreirense
66' Doelpunt Moreirense Doelpunt Gonçalo Franco met assist van Castro Moreirense 2-1
67' Wissel Moreirense Wissel Alan voor Castro Moreirense
67' Wissel Moreirense Wissel Rodrigo Macedo voor J. Antonisse Moreirense
76' Wissel Moreirense Wissel Mika voor Lawrence Ofori Moreirense
77' Wissel Moreirense Wissel Ismael voor Kewin Moreirense
79' Wissel Estoril Wissel Harouna Sy voor Alejandro Marqués Estoril
79' Wissel Estoril Wissel Heri Tavares voor Fabrício Garcia Estoril
86' Wissel Estoril Wissel Eliaquim Mangala voor Volnei Estoril
Video hoogtepunten en samenvatting Moreirense - Estoril
Opstellingen Moreirense - Estoril
De opstellingen van Moreirense en Estoril zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Moreirense gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Estoril zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Moreirense - Estoril

Moreirense en Estoril treffen elkaar in de 34e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Carlos André Fernandes Macedo en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Moreirense en Estoril in de Primeira Liga vond plaats op 13 januari 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Moreirense. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide teams is Estoril favoriet. 6 keer wist de ploeg van Moreirense te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Moreirense. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Moreirense 3
Winst Estoril 6
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Moreirense op een 6e positie staat, terwijl we Estoril terugvinden op de 13e plaats.