Nabeschouwing Moreirense - Olhanense (1-1) || Primeira Liga 2012/2013

Zondag 10 maart 2013 - 17:00 uur

In de Primeira Liga 2012/2013 neemt Moreirense het zondag 10 maart 2013 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Olhanense.

Via de Moreirense - Olhanense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Moreirense - Olhanense (1-1)

De Primeira Liga 2012/2013 wedstrijd tussen Moreirense en Olhanense geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 28e minuut dacht Moreirense op voorsprong te komen via een doelpunt van Ricardo Pessoa. Helaas voor Moreirense werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 91e minuut was het Olhanense dat via Lucas dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Moreirense - Olhanense
1
1
LIVE Moreirense - Olhanense 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Moreirense - Olhanense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Olhanense Gele kaart voor Tiago Terroso Olhanense
20' Gele kaart Olhanense Gele kaart voor Targino Olhanense
28' Penalty Moreirense Penalty Ricardo Pessoa Moreirense
54' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor Pintassilgo Moreirense
57' Wissel Moreirense Wissel Fábio Espinho voor C. Kinkela Moreirense
57' Wissel Moreirense Wissel Wagner voor Jorge Chula Moreirense
57' Wissel Olhanense Wissel David Silva voor Targino Olhanense
68' Wissel Olhanense Wissel Pepe voor Tiago Terroso Olhanense
80' Wissel Olhanense Wissel Thalles voor Luis Filipe Olhanense
83' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor Ricardo Moreirense
91' Doelpunt Olhanense Doelpunt Lucas Olhanense
90' Wissel Moreirense Wissel Diego Gaúcho voor Pintassilgo Moreirense
Video hoogtepunten en samenvatting Moreirense - Olhanense
Opstellingen Moreirense - Olhanense

Voorbeschouwing Moreirense - Olhanense

Moreirense en Olhanense treffen elkaar in de 22e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2012/2013.

De vorige ontmoeting tussen Moreirense en Olhanense in de Primeira Liga vond plaats op 27 oktober 2012 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.