Nabeschouwing Moreirense - Rio Ave (2-1) || Primeira Liga 2017/2018

Zondag 22 april 2018 - 19:00 uur

In de Primeira Liga 2017/2018 neemt Moreirense het zondag 22 april 2018 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Rio Ave. De wedstrijd wordt gespeeld in Parque Desportivo Comendador Joaquim de Almeida Freitas in Moreira de Cónegos.

Via de Moreirense - Rio Ave live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Moreirense - Rio Ave (2-1)

Het Primeira Liga duel tussen Moreirense en Rio Ave is onder leiding van scheidsrechter Carlos Miguel Taborda Xistra geëindigd in een 2-1 overwinning voor Moreirense. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door B. Aouacheria, waarmee Moreirense met 1-0 de leiding nam. Rio Ave kwam in de 35e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van H. Guedes, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 50e minuut zette R. Pena zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Moreirense de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Carlos Miguel Taborda Xistra, waardoor Moreirense dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Moreirense - Rio Ave 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Moreirense - Rio Ave teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor Arsenio Moreirense
19' Doelpunt Moreirense Doelpunt B. Aouacheria met assist van R. Costa Moreirense 1-0
28' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Marcao Rio Ave
35' Doelpunt Rio Ave Doelpunt H. Guedes met assist van Y. Ribeiro Rio Ave 1-1
50' Doelpunt Moreirense Doelpunt R. Pena Moreirense 2-1
66' Wissel Rio Ave Wissel D. Gelson voor Lionn Rio Ave
67' Wissel Rio Ave Wissel Nadjack voor D. Lopes Rio Ave
71' Wissel Rio Ave Wissel N. Santos voor Leandrinho Rio Ave
71' Wissel Moreirense Wissel B. Ramires voor Arsenio Moreirense
79' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor N. Santos Rio Ave
87' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor R. Costa Moreirense
90' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor B. Ramires Moreirense
93' Wissel Moreirense Wissel K. Kouao voor R. Costa Moreirense
94' Wissel Moreirense Wissel O. Drame voor R. Pena Moreirense
Video hoogtepunten en samenvatting Moreirense - Rio Ave
Opstellingen Moreirense - Rio Ave

Voorbeschouwing Moreirense - Rio Ave

Moreirense en Rio Ave treffen elkaar in de 31e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Carlos Miguel Taborda Xistra en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Moreirense en Rio Ave in de Primeira Liga vond plaats op 8 december 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rio Ave. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Rio Ave favoriet. 4 keer wist de ploeg van Moreirense te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Moreirense. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Moreirense 2
Winst Rio Ave 4
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Moreirense op een 13e positie staat, terwijl we Rio Ave terugvinden op de 5e plaats.