Nabeschouwing Moreirense - Vitória Guimarães (2-1) || Primeira Liga 2017/2018

Maandag 18 december 2017 - 20:00 uur

In de Primeira Liga 2017/2018 neemt Moreirense het maandag 18 december 2017 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Vitória Guimarães. De wedstrijd wordt gespeeld in Parque Desportivo Comendador Joaquim de Almeida Freitas in Moreira de Cónegos.

Via de Moreirense - Vitória Guimarães live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Moreirense - Vitória Guimarães (2-1)

Het Primeira Liga duel tussen Moreirense en Vitória Guimarães is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Moreirense. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door J. Cadiz, waarmee Moreirense met 1-0 de leiding nam. Moreirense vergrootte in de 33e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Arsenio op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 72e minuut kreeg Kiko van Vitória SC voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Vitória SC de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 77e minuut was het Vitória SC dat op een 2-1 voorsprong kwam na een goal van Raphinha, die daarmee ook meteen de wedstrijd besliste.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Moreirense dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Moreirense - Vitória Guimarães 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Moreirense - Vitória Guimarães teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Moreirense Doelpunt J. Cadiz Moreirense 1-0
33' Doelpunt Moreirense Doelpunt Arsenio met assist van J. Cadiz Moreirense 2-0
46' Wissel Vitória SC Wissel Rafael Martins voor Heldon Vitória SC
46' Wissel Vitória SC Wissel Kiko voor F. Ramos Vitória SC
52' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor A. Semedo Moreirense
53' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Kiko Vitória SC
54' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor Arsenio Moreirense
64' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor B. Aouacheria Moreirense
68' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Raphinha Vitória SC
71' Wissel Moreirense Wissel Zizo voor Arsenio Moreirense
72' Tweede gele kaart Vitória SC Tweede gele kaart voor Kiko Vitória SC
77' Doelpunt Vitória SC Doelpunt Raphinha Vitória SC 2-1
85' Wissel Moreirense Wissel R. Pena voor J. Cadiz Moreirense
87' Wissel Vitória SC Wissel J. Vigario voor K. NClomande Vitória SC
90' Wissel Moreirense Wissel R. Costa voor B. Aouacheria Moreirense
Video hoogtepunten en samenvatting Moreirense - Vitória Guimarães
Opstellingen Moreirense - Vitória Guimarães

Voorbeschouwing Moreirense - Vitória Guimarães

Moreirense en Vitória Guimarães treffen elkaar in de 15e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2017/2018.

De vorige ontmoeting tussen Moreirense en Vitória Guimarães in de Primeira Liga vond plaats op 24 februari 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Vitória Guimarães. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Vitória Guimarães favoriet. 7 keer wist de ploeg van Moreirense te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Moreirense. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Moreirense 1
Winst Vitória Guimarães 7
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Moreirense op een 18e positie staat, terwijl we Vitória Guimarães terugvinden op de 7e plaats.