Nabeschouwing Moreirense - Vitória Setúbal (2-1) || Primeira Liga 2012/2013

Zaterdag 11 mei 2013 - 19:15 uur

In de Primeira Liga 2012/2013 neemt Moreirense het zaterdag 11 mei 2013 om 19:15 uur in eigen huis op tegen Vitória Setúbal.

Via de Moreirense - Vitória Setúbal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Moreirense - Vitória Setúbal (2-1)

Het Primeira Liga duel tussen Moreirense en Vitória Setúbal is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Moreirense. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 5e minuut dacht Vitória FC op voorsprong te komen via een doelpunt van Bruninho. Helaas voor Vitória FC werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 10e minuut was het Moreirense dat via P. Olivera dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Vinicius dacht na 62 minuten te scoren voor Moreirense, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Moreirense - Vitória Setúbal
2
1
LIVE Moreirense - Vitória Setúbal 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Moreirense - Vitória Setúbal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Vitória FC Doelpunt Bruninho Vitória FC
10' Doelpunt Moreirense Doelpunt P. Olivera Moreirense
27' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor Anilton Moreirense
28' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Bruno Amaro Vitória FC
40' Wissel Moreirense Wissel Aníbal Capela voor Anilton Moreirense
52' Wissel Moreirense Wissel Rafael Lopes voor N. Ghilas Moreirense
62' Doelpunt Moreirense Doelpunt Vinicius Moreirense
62' Wissel Vitória FC Wissel Bruno Gallo voor Jorginho Sousa Vitória FC
63' Wissel Vitória FC Wissel Ricardo Horta voor Ney Santos Vitória FC
72' Wissel Vitória FC Wissel José Pedro voor Bruno Amaro Vitória FC
80' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor Vinicius Moreirense
80' Wissel Moreirense Wissel Renato Santos voor Pintassilgo Moreirense
88' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Paulo Tavares Vitória FC
95' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor Rafael Lopes Moreirense
91' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Ricardo Horta Vitória FC
Video hoogtepunten en samenvatting Moreirense - Vitória Setúbal
Opstellingen Moreirense - Vitória Setúbal

Voorbeschouwing Moreirense - Vitória Setúbal

Moreirense en Vitória Setúbal treffen elkaar in de 29e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2012/2013.

De vorige ontmoeting tussen Moreirense en Vitória Setúbal in de Primeira Liga vond plaats op 13 januari 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Vitória Setúbal. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Vitória Setúbal favoriet. 1 keer wist de ploeg van Moreirense te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Moreirense. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.