Nabeschouwing Nacional - Arouca (0-1) || Primeira Liga 2013/2014

Zondag 15 september 2013 - 17:00 uur

In de Primeira Liga 2013/2014 neemt Nacional het zondag 15 september 2013 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Arouca.

Via de Nacional - Arouca live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nacional - Arouca (0-1)

Het Primeira Liga duel tussen Nacional en Arouca is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Arouca. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 86e minuut dacht Arouca op voorsprong te komen via een doelpunt van Pintassilgo. Helaas voor Arouca werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Nacional - Arouca
LIVE Nacional - Arouca 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nacional - Arouca teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Pintassilgo Arouca
58' Wissel Nacional Wissel Mateus voor Djaniny Nacional
62' Wissel Arouca Wissel Sérginho voor Claro Arouca
64' Wissel Nacional Wissel Diego Barcellos voor Rafa Sousa Nacional
72' Gele kaart Nacional Gele kaart voor Claudemir Nacional
78' Wissel Nacional Wissel Lucas João voor Candeias Nacional
78' Wissel Arouca Wissel Romário voor Roberto Arouca
80' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Sérginho Arouca
82' Gele kaart Nacional Gele kaart voor Miguel Rodrigues Nacional
86' Doelpunt Arouca Doelpunt Pintassilgo Arouca
88' Gele kaart Nacional Gele kaart voor Bruno Moura Nacional
90' Gele kaart Nacional Gele kaart voor Ali Ghazal Nacional
94' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Cássio Arouca
91' Wissel Arouca Wissel Miguel Oliveira voor Pintassilgo Arouca