Nabeschouwing Nacional - Benfica (2-4) || Primeira Liga 2013/2014

Maandag 17 maart 2014 - 21:00 uur

In de Primeira Liga 2013/2014 neemt Nacional het maandag 17 maart 2014 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Benfica.

Via de Nacional - Benfica live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nacional - Benfica (2-4)

Het Primeira Liga duel tussen Nacional en Benfica is geëindigd in een 2-4 overwinning voor Benfica. Na 45 minuten stond er een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 7e minuut dacht Nacional op voorsprong te komen via een doelpunt van Candeias. Helaas voor Nacional werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 24e minuut was het Benfica dat via Lima dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Rodrigo dacht na 33 minuten te scoren voor Benfica, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 43e minuut scoorde Benfica via E. Garay, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 80 minuten spelen wist Nacional via Djaniny de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 89e minuut scoorde E. Garay namens Benfica. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-4 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Nacional - Benfica
2
4
LIVE Nacional - Benfica 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nacional - Benfica teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Penalty Nacional Penalty Candeias Nacional
7' Gele kaart Benfica Gele kaart voor Luisão Benfica
13' Gele kaart Nacional Gele kaart voor Fernando Marçal Nacional
14' Gele kaart Nacional Gele kaart voor Ali Ghazal Nacional
18' Wissel Nacional Wissel Rafa Sousa voor Ali Ghazal Nacional
24' Doelpunt Benfica Doelpunt Lima Benfica
30' Gele kaart Nacional Gele kaart voor Saleh Gomaa Nacional
31' Gele kaart Benfica Gele kaart voor Guilherme Siqueira Benfica
33' Doelpunt Benfica Doelpunt Rodrigo Benfica
43' Doelpunt Benfica Doelpunt E. Garay Benfica
49' Wissel Nacional Wissel Lucas João voor M. Rondón Nacional
61' Wissel Benfica Wissel E. Salvio voor L. Marković Benfica
65' Gele kaart Nacional Gele kaart voor Miguel Rodrigues Nacional
67' Wissel Nacional Wissel Reginaldo voor Diego Barcellos Nacional
68' Gele kaart Nacional Gele kaart voor Lucas João Nacional
72' Wissel Benfica Wissel Sílvio voor Guilherme Siqueira Benfica
74' Gele kaart Benfica Gele kaart voor N. Gaitán Benfica
80' Doelpunt Nacional Doelpunt Djaniny Nacional
89' Doelpunt Benfica Doelpunt E. Garay Benfica
91' Wissel Benfica Wissel M. Sulejmani voor Rodrigo Benfica
Video hoogtepunten en samenvatting Nacional - Benfica
Opstellingen Nacional - Benfica

Voorbeschouwing Nacional - Benfica

Nacional en Benfica treffen elkaar in de 23e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2013/2014.

De vorige ontmoeting tussen Nacional en Benfica in de Primeira Liga vond plaats op 27 oktober 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Benfica. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide teams is Benfica favoriet. 11 keer wist de ploeg van Nacional te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Nacional. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.