Nabeschouwing Olhanense - Estoril (1-2) || Primeira Liga 2013/2014

Zaterdag 28 september 2013 - 19:15 uur

In de Primeira Liga 2013/2014 neemt Olhanense het zaterdag 28 september 2013 om 19:15 uur in eigen huis op tegen Estoril.

Via de Olhanense - Estoril live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olhanense - Estoril (1-2)

Het Primeira Liga duel tussen Olhanense en Estoril is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Estoril. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 3e minuut dacht Estoril op voorsprong te komen via een doelpunt van João Pedro Galvão. Helaas voor Estoril werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 23e minuut was het Olhanense dat via F. Dionisi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Ruben dacht na 63 minuten te scoren voor Estoril, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Olhanense - Estoril
1
2
LIVE Olhanense - Estoril 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olhanense - Estoril teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Estoril Doelpunt João Pedro Galvão Estoril
19' Gele kaart Olhanense Gele kaart voor S. Mladen Olhanense
23' Doelpunt Olhanense Doelpunt F. Dionisi Olhanense
24' Wissel Estoril Wissel Mano voor Babanco Estoril
26' Gele kaart Olhanense Gele kaart voor Rui Duarte Olhanense
34' Gele kaart Olhanense Gele kaart voor F. Balogun Olhanense
63' Doelpunt Estoril Doelpunt Ruben Estoril
66' Wissel Olhanense Wissel Ricardo Ferreira voor Jander Olhanense
73' Wissel Olhanense Wissel A. Mehmeti voor J. Vojtuš Olhanense
75' Wissel Estoril Wissel Javier Balboa voor Sebá Estoril
82' Wissel Estoril Wissel Diogo Amado voor Evandro Estoril
83' Wissel Olhanense Wissel M. Bigazzi voor João Ribeiro Olhanense
90' Gele kaart Olhanense Gele kaart voor O. Diakhite Olhanense
Video hoogtepunten en samenvatting Olhanense - Estoril
Opstellingen Olhanense - Estoril

Voorbeschouwing Olhanense - Estoril

Olhanense en Estoril treffen elkaar in de 6e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2013/2014.

De vorige ontmoeting tussen Olhanense en Estoril in de Primeira Liga vond plaats op 27 januari 2013 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Olhanense favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Estoril slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.