Nabeschouwing Olhanense - Vitória Guimarães (0-1) || Primeira Liga 2013/2014

Vrijdag 17 januari 2014 - 21:00 uur

In de Primeira Liga 2013/2014 neemt Olhanense het vrijdag 17 januari 2014 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Vitória Guimarães.

Via de Olhanense - Vitória Guimarães live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olhanense - Vitória Guimarães (0-1)

Het Primeira Liga duel tussen Olhanense en Vitória Guimarães is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Vitória Guimarães. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 5e minuut dacht Vitória SC op voorsprong te komen via een doelpunt van Tómané. Helaas voor Vitória SC werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 59e minuut kreeg A. Ba van Vitória SC voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Vitória SC de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Olhanense - Vitória Guimarães
LIVE Olhanense - Vitória Guimarães 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olhanense - Vitória Guimarães teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Vitória SC Doelpunt Tómané Vitória SC
36' Gele kaart Olhanense Gele kaart voor S. Mladen Olhanense
38' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor João Amorim Vitória SC
45' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor A. Ba Vitória SC
59' Tweede gele kaart Vitória SC Tweede gele kaart voor A. Ba Vitória SC
62' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Douglas Jesus Vitória SC
66' Wissel Olhanense Wissel F. Koné voor A. Mehmeti Olhanense
66' Wissel Vitória SC Wissel Leonel Olímpio voor Crivellaro Vitória SC
72' Wissel Olhanense Wissel Jander voor S. Mladen Olhanense
80' Gele kaart Olhanense Gele kaart voor Pelé Olhanense
81' Wissel Olhanense Wissel João Ribeiro voor Paulo Regula Olhanense
89' Wissel Vitória SC Wissel Tiago Rodrigues voor Marco Matias Vitória SC
95' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor André André Vitória SC
93' Wissel Vitória SC Wissel N. Plange voor J. Barrientos Vitória SC
Video hoogtepunten en samenvatting Olhanense - Vitória Guimarães
Opstellingen Olhanense - Vitória Guimarães

Voorbeschouwing Olhanense - Vitória Guimarães

Olhanense en Vitória Guimarães treffen elkaar in de 16e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2013/2014.

De vorige ontmoeting tussen Olhanense en Vitória Guimarães in de Primeira Liga vond plaats op 17 augustus 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Vitória Guimarães. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Vitória Guimarães favoriet. 5 keer wist de ploeg van Olhanense te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Olhanense. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.