Nabeschouwing Portimonense - Desportivo Aves (2-2) || Primeira Liga 2017/2018

Zaterdag 30 september 2017 - 17:00 uur

In de Primeira Liga 2017/2018 neemt Portimonense het zaterdag 30 september 2017 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Desportivo Aves. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal de Portimão in Portimão.

Via de Portimonense - Desportivo Aves live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Portimonense - Desportivo Aves (2-2)

De Primeira Liga 2017/2018 wedstrijd tussen Portimonense en Desportivo Aves geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door Amilton, waarmee Desportivo Aves met 0-1 de leiding nam. Portimonense kwam in de 45e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Ruben, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 69e minuut zette C. Arango zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Desportivo Aves de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Portimonense nadat F. Messias in de 88e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Portimonense - Desportivo Aves 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Portimonense - Desportivo Aves teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Gele kaart Desportivo Aves Gele kaart voor R. Defendi Desportivo Aves
37' Doelpunt Desportivo Aves Doelpunt Amilton Desportivo Aves 0-1
42' Gele kaart Desportivo Aves Gele kaart voor S. Agra Desportivo Aves
45' Doelpunt Portimonense Doelpunt Ruben met assist van Paulinho Portimonense 1-1
61' Wissel Desportivo Aves Wissel Claudio Falcao voor P. Machado Desportivo Aves
62' Wissel Desportivo Aves Wissel C. Arango voor V. Gomes Desportivo Aves
62' Wissel Portimonense Wissel W. Carvalho voor W. Manafa Portimonense
68' Wissel Desportivo Aves Wissel A. Guedes voor Derley Desportivo Aves
69' Doelpunt Desportivo Aves Doelpunt C. Arango met assist van Amilton Desportivo Aves 1-2
72' Wissel Portimonense Wissel Pires voor R. Pessoa Portimonense
72' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor F. Macedo Portimonense
75' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Ruben Portimonense
87' Wissel Portimonense Wissel Dener voor O. Rosell Portimonense
88' Doelpunt Portimonense Doelpunt F. Messias Portimonense 2-2
90' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Paulinho Portimonense
Video hoogtepunten en samenvatting Portimonense - Desportivo Aves
Opstellingen Portimonense - Desportivo Aves

Voorbeschouwing Portimonense - Desportivo Aves

Portimonense en Desportivo Aves treffen elkaar in de 8e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tiago Martins en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Portimonense en Desportivo Aves elkaar treffen in de Primeira Liga.

Winst Portimonense 0
Winst Desportivo Aves 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Portimonense op een 15e positie staat, terwijl we Desportivo Aves terugvinden op de 18e plaats.