Nabeschouwing Portimonense - Marítimo (1-2) || Primeira Liga 2017/2018

Maandag 28 augustus 2017 - 21:00 uur

In de Primeira Liga 2017/2018 neemt Portimonense het maandag 28 augustus 2017 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Marítimo. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal de Portimão in Portimão.

Via de Portimonense - Marítimo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Portimonense - Marítimo (1-2)

Het Primeira Liga duel tussen Portimonense en Marítimo is onder leiding van scheidsrechter Vitor Ferreira geëindigd in een 1-2 overwinning voor Marítimo. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 70e minuut door E. Costa, waarmee Marítimo met 0-1 de leiding nam. Portimonense kwam in de 86e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Pires, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 92e minuut zette R. Valente zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Marítimo de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Vitor Ferreira, waardoor Marítimo dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Portimonense - Marítimo 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Portimonense - Marítimo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor J. Gamboa Marítimo
24' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Everton Marítimo
46' Wissel Portimonense Wissel Pires voor C. Wellington Portimonense
52' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Ewerton Portimonense
70' Doelpunt Marítimo Doelpunt E. Costa met assist van J. Cleber Marítimo 0-1
74' Wissel Marítimo Wissel R. Pinho voor Everton Marítimo
75' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor G. Lourenco Vilanculos Marítimo
79' Wissel Portimonense Wissel W. Manafa voor R. Pessoa Portimonense
86' Doelpunt Portimonense Doelpunt Pires met assist van W. Manafa Portimonense 1-1
91' Wissel Marítimo Wissel E. Bessa voor E. Costa Marítimo
92' Doelpunt Marítimo Doelpunt R. Valente met assist van J. Cleber Marítimo 1-2
94' Wissel Marítimo Wissel E. Sen voor J. Cleber Marítimo
Video hoogtepunten en samenvatting Portimonense - Marítimo
Opstellingen Portimonense - Marítimo

Voorbeschouwing Portimonense - Marítimo

Portimonense en Marítimo treffen elkaar in de 4e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vitor Ferreira en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Portimonense en Marítimo in de Primeira Liga vond plaats op 8 mei 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Portimonense. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Portimonense favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Marítimo slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Portimonense 1
Winst Marítimo 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Portimonense op een 14e positie staat, terwijl we Marítimo terugvinden op de 6e plaats.