Nabeschouwing Porto - Boavista (2-0) || Primeira Liga 2017/2018

Zaterdag 17 maart 2018 - 21:30 uur

In de Primeira Liga 2017/2018 neemt Porto het zaterdag 17 maart 2018 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Boavista. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Do Dragão in Porto.

Via de Porto - Boavista live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Porto - Boavista (2-0)

Het Primeira Liga duel tussen Porto en Boavista is onder leiding van scheidsrechter Manuel António Rodrigues Oliveira geëindigd in een 2-0 overwinning voor Porto. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Porto kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van Felipe. Porto vergrootte in de 63e minuut de voorsprong nadat het via een goal van H. Herrera op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Een penalty in de 70e minuut was de ideale kans voor Porto om te scoren. Sergio Oliveira was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 2-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Porto.

LIVE Porto - Boavista 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Porto - Boavista teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Porto Doelpunt Felipe met assist van Sergio Oliveira Porto 1-0
22' Gele kaart Boavista Gele kaart voor N. Henrique Boavista
33' Wissel Boavista Wissel V. Bruno voor D. Simao Boavista
37' Gele kaart Porto Gele kaart voor H. Herrera Porto
40' Gele kaart Boavista Gele kaart voor V. Bruno Boavista
52' Wissel Porto Wissel O. Torres voor Otavio Porto
63' Doelpunt Porto Doelpunt H. Herrera Porto 2-0
66' Gele kaart Porto Gele kaart voor I. Marcano Porto
67' Gele kaart Boavista Gele kaart voor I. Mandiang Boavista
68' Wissel Boavista Wissel S. Sparagna voor Mateus Boavista
70' Penalty gemist Porto Penalty gemist Sergio Oliveira Porto
80' Wissel Porto Wissel G. Paciencia voor V. Aboubakar Porto
81' Wissel Boavista Wissel Kuca voor Y. Njie Boavista
83' Gele kaart Boavista Gele kaart voor S. Sparagna Boavista
85' Wissel Porto Wissel J. Corona voor M. Pereira Porto
Video hoogtepunten en samenvatting Porto - Boavista
Opstellingen Porto - Boavista

Voorbeschouwing Porto - Boavista

Porto en Boavista treffen elkaar in de 27e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Manuel António Rodrigues Oliveira en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Porto en Boavista in de Primeira Liga vond plaats op 28 oktober 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Porto. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide ploegen is Porto favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Boavista slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Porto 9
Winst Boavista 1
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Porto op een 2e positie staat, terwijl we Boavista terugvinden op de 7e plaats.