Nabeschouwing Porto - Sporting Braga (2-0) || Primeira Liga 2013/2014

Zaterdag 7 december 2013 - 21:15 uur

In de Primeira Liga 2013/2014 neemt Porto het zaterdag 7 december 2013 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Sporting Braga.

Via de Porto - Sporting Braga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Porto - Sporting Braga (2-0)

Het Primeira Liga duel tussen Porto en Sporting Braga is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Porto. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 48e minuut dacht Porto op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Martínez. Helaas voor Porto werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 80e minuut was het Porto dat via J. Martínez dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Porto - Sporting Braga
2
0
LIVE Porto - Sporting Braga 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Porto - Sporting Braga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Porto Gele kaart voor Alex Sandro Porto
41' Gele kaart Porto Gele kaart voor E. Mangala Porto
46' Wissel Porto Wissel Carlos Eduardo voor L. González Porto
48' Doelpunt Porto Doelpunt J. Martínez Porto
50' Gele kaart Porto Gele kaart voor H. Herrera Porto
50' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor U. Echiejile Sporting Braga
69' Wissel Sporting Braga Wissel Hugo Vieira voor Luiz Carlos Sporting Braga
69' Wissel Sporting Braga Wissel Custodio voor Rafa Silva Sporting Braga
72' Wissel Porto Wissel Licá voor Josue Porto
80' Doelpunt Porto Doelpunt J. Martínez Porto
81' Wissel Sporting Braga Wissel Salvador Agra voor Alan Sporting Braga
90' Wissel Porto Wissel Kelvin voor Silvestre Varela Porto
Video hoogtepunten en samenvatting Porto - Sporting Braga
Opstellingen Porto - Sporting Braga

Voorbeschouwing Porto - Sporting Braga

Porto en Sporting Braga treffen elkaar in de 12e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2013/2014.

De vorige ontmoeting tussen Porto en Sporting Braga in de Primeira Liga vond plaats op 8 april 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Porto. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide ploegen is Porto favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl Sporting Braga slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.