Nabeschouwing Rio Ave - Chaves (2-1) || Primeira Liga 2017/2018

Zondag 29 april 2018 - 17:00 uur

In de Primeira Liga 2017/2018 neemt Rio Ave het zondag 29 april 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Chaves. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Rio Ave Futebol Clube in Vila do Conde.

Via de Rio Ave - Chaves live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rio Ave - Chaves (2-1)

Het Primeira Liga duel tussen Rio Ave en Chaves is onder leiding van scheidsrechter Hugo Filipe Ferreira de Campos Moreira Miguel geëindigd in een 2-1 overwinning voor Rio Ave. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Perdigao in de 65e minuut, waardoor Chaves met een man minder kwam te staan. Een penalty zorgde er later in de 66e minuut voor dat Rio Ave via Pele op 1-0 kwam te staan. In de 80e minuut werd door de scheidsrechter opnieuw een strafschop gegeven. Dit keer was het Pele van Rio Ave die de aanloop nam en niet faalde vanaf 11 meter: 2-0.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat M. Pereira namens Chaves in de 94e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 2-1 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Hugo Filipe Ferreira de Campos Moreira Miguel, waardoor Rio Ave dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Rio Ave - Chaves 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rio Ave - Chaves teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart Chaves Gele kaart voor D. Duarte Chaves
46' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor F. Geraldes Rio Ave
51' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Tarantini Rio Ave
59' Gele kaart Chaves Gele kaart voor S. Eustaquio Chaves
65' Rode kaart Chaves Rode kaart voor Perdigao Chaves
66' Penalty Rio Ave Penalty Pele Rio Ave 1-0
71' Wissel Chaves Wissel Platiny voor S. Eustaquio Chaves
74' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Marcelo Rio Ave
80' Penalty Rio Ave Penalty Pele Rio Ave 2-0
82' Gele kaart Chaves Gele kaart voor M. Pereira Chaves
82' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor D. Lopes Rio Ave
82' Wissel Rio Ave Wissel P. Moreira voor D. Lopes Rio Ave
84' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Y. Ribeiro Rio Ave
86' Wissel Chaves Wissel F. Melo voor R. Bressan Chaves
87' Wissel Chaves Wissel Patrao voor P. Tiba Chaves
88' Wissel Rio Ave Wissel Marcao voor F. Geraldes Rio Ave
92' Wissel Rio Ave Wissel N. Santos voor A. Guedes Rio Ave
94' Doelpunt Chaves Doelpunt M. Pereira Chaves 2-1
96' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Marcao Rio Ave
96' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Cassio Rio Ave
99' Gele kaart Chaves Gele kaart voor William Chaves
Video hoogtepunten en samenvatting Rio Ave - Chaves
Opstellingen Rio Ave - Chaves

Voorbeschouwing Rio Ave - Chaves

Rio Ave en Chaves treffen elkaar in de 32e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hugo Filipe Ferreira de Campos Moreira Miguel en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rio Ave en Chaves in de Primeira Liga vond plaats op 17 december 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Het wordt interessant om te zien of één van de twee teams dit keer de overwinning in de wacht weet te slepen. De laatste 3 duels tussen Rio Ave en Chaves eindigde namelijk in een gelijkspel.

Winst Rio Ave 0
Winst Chaves 0
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rio Ave op een 5e positie staat, terwijl we Chaves terugvinden op de 7e plaats.