Nabeschouwing Rio Ave - Estoril (2-0) || Primeira Liga 2017/2018

Vrijdag 30 maart 2018 - 19:15 uur

In de Primeira Liga 2017/2018 neemt Rio Ave het vrijdag 30 maart 2018 om 19:15 uur in eigen huis op tegen Estoril. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Rio Ave Futebol Clube in Vila do Conde.

Via de Rio Ave - Estoril live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rio Ave - Estoril (2-0)

Het Primeira Liga duel tussen Rio Ave en Estoril is onder leiding van scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Almeida geëindigd in een 2-0 overwinning voor Rio Ave. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 12 minuten. Pele maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Rio Ave vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Rio Ave vergrootte in de 39e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Geraldes op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 91e minuut moest Estoril verder met een man minder nadat L. Mano een rode kaart had gekregen. Het lukte Rio Ave in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Rio Ave.

LIVE Rio Ave - Estoril 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rio Ave - Estoril teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Penalty Rio Ave Penalty Pele Rio Ave 1-0
34' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Pele Rio Ave
39' Doelpunt Rio Ave Doelpunt F. Geraldes met assist van H. Guedes Rio Ave 2-0
43' Gele kaart Estoril Gele kaart voor V. Andrade Estoril
46' Wissel Estoril Wissel A. Claro voor B. Gomes Estoril
46' Wissel Estoril Wissel Pedro Rodrigues voor Eduardo Estoril
48' Gele kaart Estoril Gele kaart voor R. Halliche Estoril
55' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Marcelo Rio Ave
70' Wissel Rio Ave Wissel P. Moreira voor D. Lopes Rio Ave
73' Wissel Estoril Wissel Allano voor Goncalo Estoril
84' Wissel Rio Ave Wissel N. Santos voor J. Novais Rio Ave
91' Rode kaart Estoril Rode kaart voor L. Mano Estoril
93' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor F. Geraldes Rio Ave
95' Wissel Rio Ave Wissel Gabrielzinho voor F. Geraldes Rio Ave
Video hoogtepunten en samenvatting Rio Ave - Estoril
Opstellingen Rio Ave - Estoril

Voorbeschouwing Rio Ave - Estoril

Rio Ave en Estoril treffen elkaar in de 28e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Almeida en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rio Ave en Estoril in de Primeira Liga vond plaats op 4 november 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rio Ave. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide ploegen is Rio Ave favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Estoril slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Rio Ave 6
Winst Estoril 4
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rio Ave op een 6e positie staat, terwijl we Estoril terugvinden op de 18e plaats.