Nabeschouwing Rio Ave - Marítimo (3-0) || Primeira Liga 2017/2018

Zaterdag 10 februari 2018 - 17:00 uur

In de Primeira Liga 2017/2018 neemt Rio Ave het zaterdag 10 februari 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Marítimo. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Rio Ave Futebol Clube in Vila do Conde.

Via de Rio Ave - Marítimo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rio Ave - Marítimo (3-0)

Het Primeira Liga duel tussen Rio Ave en Marítimo is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Rio Ave. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 28 minuten. Pele maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Rio Ave vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Rio Ave vergrootte in de 39e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Novais op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 74e minuut volgde een derde treffer van Rio Ave, waarmee D. Lopes zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

In de 87e minuut moest Marítimo verder met een man minder, nadat Fabio China een tweede gele kaart kreeg.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Rio Ave dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Rio Ave - Marítimo 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rio Ave - Marítimo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Penalty Rio Ave Penalty Pele Rio Ave 1-0
37' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Pablo Marítimo
39' Doelpunt Rio Ave Doelpunt J. Novais Rio Ave 2-0
43' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor J. Zainadine Marítimo
46' Wissel Marítimo Wissel Joel voor Everton Marítimo
59' Wissel Marítimo Wissel R. Pinho voor R. Valente Marítimo
62' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor F. Pacheco Marítimo
68' Wissel Rio Ave Wissel D. Lopes voor O. Barreto Rio Ave
72' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Tarantini Rio Ave
74' Doelpunt Rio Ave Doelpunt D. Lopes met assist van J. Novais Rio Ave 3-0
75' Wissel Marítimo Wissel Fabio China voor J. Cleber Marítimo
78' Wissel Rio Ave Wissel N. Santos voor J. Novais Rio Ave
81' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Fabio China Marítimo
83' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Joel Marítimo
85' Wissel Rio Ave Wissel P. Moreira voor F. Geraldes Rio Ave
87' Tweede gele kaart Marítimo Tweede gele kaart voor Fabio China Marítimo
Video hoogtepunten en samenvatting Rio Ave - Marítimo
Opstellingen Rio Ave - Marítimo

Voorbeschouwing Rio Ave - Marítimo

Rio Ave en Marítimo treffen elkaar in de 22e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2017/2018.

De vorige ontmoeting tussen Rio Ave en Marítimo in de Primeira Liga vond plaats op 9 september 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Marítimo. Op basis van de afgelopen 19 duels tussen beide teams is Marítimo favoriet. 7 keer wist de ploeg van Rio Ave te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Rio Ave. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Rio Ave 4
Winst Marítimo 7
Gelijkspel 8
Totaal 19

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rio Ave op een 5e positie staat, terwijl we Marítimo terugvinden op de 8e plaats.