Nabeschouwing Rio Ave - Moreirense (2-1) || Primeira Liga 2017/2018

Vrijdag 8 december 2017 - 21:30 uur

In de Primeira Liga 2017/2018 neemt Rio Ave het vrijdag 8 december 2017 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Moreirense. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Rio Ave Futebol Clube in Vila do Conde.

Via de Rio Ave - Moreirense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rio Ave - Moreirense (2-1)

Het Primeira Liga duel tussen Rio Ave en Moreirense is onder leiding van scheidsrechter Luís Miguel Rodrigues Ferreira geëindigd in een 2-1 overwinning voor Rio Ave. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 54e minuut door R. Pena, waarmee Moreirense met 0-1 de leiding nam. Rio Ave kwam in de 73e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Novais, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 88e minuut zette J. Novais zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Rio Ave de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Luís Miguel Rodrigues Ferreira, waardoor Rio Ave dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Rio Ave - Moreirense 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rio Ave - Moreirense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor K. Kouao Moreirense
46' Wissel Rio Ave Wissel N. Santos voor O. Barreto Rio Ave
52' Wissel Rio Ave Wissel J. Novais voor Leandrinho Rio Ave
54' Wissel Moreirense Wissel R. Costa voor A. Schons Moreirense
54' Doelpunt Moreirense Doelpunt R. Pena Moreirense 0-1
63' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor Iago Santos Moreirense
65' Wissel Moreirense Wissel Frederic voor Zizo Moreirense
69' Wissel Rio Ave Wissel Nadjack voor Lionn Rio Ave
70' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor H. Guedes Rio Ave
73' Doelpunt Rio Ave Doelpunt J. Novais met assist van H. Guedes Rio Ave 1-1
78' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Pele Rio Ave
81' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor R. Costa Moreirense
81' Wissel Moreirense Wissel B. Aouacheria voor Neto Moreirense
87' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor A. Semedo Moreirense
88' Doelpunt Rio Ave Doelpunt J. Novais Rio Ave 2-1
90' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor J. Novais Rio Ave
Video hoogtepunten en samenvatting Rio Ave - Moreirense
Opstellingen Rio Ave - Moreirense

Voorbeschouwing Rio Ave - Moreirense

Rio Ave en Moreirense treffen elkaar in de 14e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luís Miguel Rodrigues Ferreira en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rio Ave en Moreirense in de Primeira Liga vond plaats op 12 maart 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rio Ave. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Rio Ave favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Moreirense slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Rio Ave 3
Winst Moreirense 2
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rio Ave op een 6e positie staat, terwijl we Moreirense terugvinden op de 17e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.