Nabeschouwing Rio Ave - Sporting Braga (1-1) || Primeira Liga 2013/2014

Vrijdag 21 maart 2014 - 21:00 uur

In de Primeira Liga 2013/2014 neemt Rio Ave het vrijdag 21 maart 2014 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Sporting Braga.

Via de Rio Ave - Sporting Braga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rio Ave - Sporting Braga (1-1)

De Primeira Liga 2013/2014 wedstrijd tussen Rio Ave en Sporting Braga geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 54e minuut dacht Rio Ave op voorsprong te komen via een doelpunt van Marcelo. Helaas voor Rio Ave werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 65e minuut was het Sporting Braga dat via R. Rusescu dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Rio Ave - Sporting Braga
1
1
LIVE Rio Ave - Sporting Braga 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rio Ave - Sporting Braga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Vilas Boas Rio Ave
54' Doelpunt Rio Ave Doelpunt Marcelo Rio Ave
58' Wissel Sporting Braga Wissel Piqueti voor Mauro Sporting Braga
59' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Nuno Lopes Rio Ave
65' Penalty Sporting Braga Penalty R. Rusescu Sporting Braga
66' Wissel Rio Ave Wissel E. Velikonja voor Joeano Rio Ave
67' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Joãozinho Sporting Braga
70' Wissel Rio Ave Wissel Renato Santos voor Rúben Ribeiro Rio Ave
79' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Rúben Micael Sporting Braga
79' Wissel Rio Ave Wissel Tarantini voor Filipe Rio Ave
81' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Piqueti Sporting Braga
82' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Diego Lopes Rio Ave
83' Wissel Sporting Braga Wissel E. Moreno voor Luiz Carlos Sporting Braga
86' Wissel Sporting Braga Wissel Nurio Fortuna voor Joãozinho Sporting Braga
Video hoogtepunten en samenvatting Rio Ave - Sporting Braga
Opstellingen Rio Ave - Sporting Braga

Voorbeschouwing Rio Ave - Sporting Braga

Rio Ave en Sporting Braga treffen elkaar in de 24e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2013/2014.

De vorige ontmoeting tussen Rio Ave en Sporting Braga in de Primeira Liga vond plaats op 3 november 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rio Ave. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide teams is Sporting Braga favoriet. 6 keer wist de ploeg van Rio Ave te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Rio Ave. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.