Nabeschouwing Sporting Braga - Arouca (2-2) || Primeira Liga 2013/2014

Zaterdag 22 februari 2014 - 19:00 uur

In de Primeira Liga 2013/2014 neemt Sporting Braga het zaterdag 22 februari 2014 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Arouca.

Via de Sporting Braga - Arouca live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Braga - Arouca (2-2)

De Primeira Liga 2013/2014 wedstrijd tussen Sporting Braga en Arouca geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 50e minuut dacht Sporting Braga op voorsprong te komen via een doelpunt van Custodio. Helaas voor Sporting Braga werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 53e minuut kreeg Nurio Fortuna van Sporting Braga voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Sporting Braga de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Roberto dacht na 81 minuten te scoren voor Arouca, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 88e minuut scoorde Arouca via Cristian Ceballos, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 90 minuten spelen wist Sporting Braga via E. Moreno de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Sporting Braga - Arouca
2
2
LIVE Sporting Braga - Arouca 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Braga - Arouca teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

40' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Luiz Carlos Sporting Braga
45' Gele kaart Arouca Gele kaart voor David Simao Arouca
46' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Nurio Fortuna Sporting Braga
46' Wissel Sporting Braga Wissel Rafa Silva voor Rúben Micael Sporting Braga
50' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Custodio Sporting Braga
53' Tweede gele kaart Sporting Braga Tweede gele kaart voor Nurio Fortuna Sporting Braga
55' Wissel Sporting Braga Wissel V. Sasso voor F. Pardo Sporting Braga
62' Wissel Arouca Wissel Roberto voor Claro Arouca
63' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Tomás Dabó Sporting Braga
64' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Luis Dias Arouca
69' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Custodio Sporting Braga
71' Wissel Arouca Wissel Salim Cissé voor L. Nouioui Arouca
81' Doelpunt Arouca Doelpunt Roberto Arouca
82' Wissel Sporting Braga Wissel E. Moreno voor Luiz Carlos Sporting Braga
86' Wissel Arouca Wissel Rui Sampaio voor Pintassilgo Arouca
88' Doelpunt Arouca Doelpunt Cristian Ceballos Arouca
90' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt E. Moreno Sporting Braga
95' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Nuno Coelho Arouca
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Braga - Arouca
Opstellingen Sporting Braga - Arouca

Voorbeschouwing Sporting Braga - Arouca

Sporting Braga en Arouca treffen elkaar in de 20e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2013/2014.

De vorige ontmoeting tussen Sporting Braga en Arouca in de Primeira Liga vond plaats op 20 september 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting Braga. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Sporting Braga favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Arouca slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.