Nabeschouwing Sporting CP - Sporting Braga (2-1) || Primeira Liga 2013/2014

Zaterdag 1 maart 2014 - 21:15 uur

In de Primeira Liga 2013/2014 neemt Sporting CP het zaterdag 1 maart 2014 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Sporting Braga. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio José Alvalade in Lisboa.

Via de Sporting CP - Sporting Braga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting CP - Sporting Braga (2-1)

Het Primeira Liga duel tussen Sporting CP en Sporting Braga is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Sporting CP. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 37e minuut dacht Sporting Braga op voorsprong te komen via een doelpunt van Rui Patrício. Helaas voor Sporting Braga werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 70e minuut was het Sporting CP dat via Jefferson dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. I. Slimani dacht na 74 minuten te scoren voor Sporting CP, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Sporting CP - Sporting Braga
2
1
LIVE Sporting CP - Sporting Braga 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting CP - Sporting Braga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Eigen doelpunt Sporting Braga Eigen doelpunt Rui Patrício Sporting Braga
47' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor William Sporting CP
52' Wissel Sporting CP Wissel Héldon voor André Martins Sporting CP
53' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Tomás Dabó Sporting Braga
61' Wissel Sporting Braga Wissel Luiz Carlos voor Rúben Micael Sporting Braga
63' Wissel Sporting CP Wissel Capel voor A. Carrillo Sporting CP
65' Wissel Sporting Braga Wissel V. Sasso voor Tomás Dabó Sporting Braga
68' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor V. Sasso Sporting Braga
70' Penalty Sporting CP Penalty Jefferson Sporting CP
74' Doelpunt Sporting CP Doelpunt I. Slimani Sporting CP
77' Wissel Sporting CP Wissel Vítor voor Carlos Mané Sporting CP
78' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor Gerson Magrão Sporting CP
79' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor R. Rusescu Sporting Braga
79' Wissel Sporting Braga Wissel E. Moreno voor F. Pardo Sporting Braga
88' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Aderllan Santos Sporting Braga
93' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor Rui Patrício Sporting CP
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting CP - Sporting Braga
Opstellingen Sporting CP - Sporting Braga

Voorbeschouwing Sporting CP - Sporting Braga

Sporting CP en Sporting Braga treffen elkaar in de 21e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2013/2014.

De vorige ontmoeting tussen Sporting CP en Sporting Braga in de Primeira Liga vond plaats op 28 september 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting CP. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide ploegen is Sporting CP favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl Sporting Braga slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.