Nabeschouwing Tondela - Boavista (3-2) || Primeira Liga 2017/2018

Zaterdag 4 november 2017 - 17:00 uur

In de Primeira Liga 2017/2018 neemt Tondela het zaterdag 4 november 2017 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Boavista. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio João Cardoso in Tondela.

Via de Tondela - Boavista live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tondela - Boavista (3-2)

Het Primeira Liga duel tussen Tondela en Boavista is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Tondela. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 63e minuut door R. Branco, waarmee Boavista met 0-1 de leiding nam. Boavista kreeg via F. Espinho in de 68e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat de arbiter de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Boavista via een goal van F. Espinho in de 68e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

Murilo zette Tondela even later op 1-2 nadat hij een door de scheidsrechter toegekende penalty wist te benutten. Kort daarna werd de score tussen beide ploegen weer gelijk, nadat Tomane van Tondela de 2-2 maakte in de 78e minuut. Tondela kwam op voorsprong nadat Murilo de 3-2 wist te maken na 84 minuten.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Tondela.

LIVE Tondela - Boavista 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tondela - Boavista teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

55' Wissel Boavista Wissel Y. Njie voor Rui Pedro Boavista
63' Doelpunt Boavista Doelpunt R. Branco Boavista 0-1
67' Wissel Tondela Wissel Eli voor N. Pedro Tondela
68' Wissel Tondela Wissel T. Boyd voor David Bruno Tondela
68' Penalty gemist Boavista Penalty gemist F. Espinho Boavista
68' Doelpunt Boavista Doelpunt F. Espinho Boavista 0-2
71' Wissel Boavista Wissel Rochinha voor Y. Njie Boavista
76' Gele kaart Boavista Gele kaart voor S. Sparagna Boavista
77' Penalty Tondela Penalty Murilo Tondela 1-2
78' Doelpunt Tondela Doelpunt Tomane met assist van Eli Tondela 2-2
79' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Talocha Boavista
82' Gele kaart Tondela Gele kaart voor R. Costa Tondela
84' Doelpunt Tondela Doelpunt Murilo met assist van Eli Tondela 3-2
87' Wissel Boavista Wissel Kuca voor Carraca Boavista
87' Wissel Tondela Wissel B. Monteiro voor Tomane Tondela
Video hoogtepunten en samenvatting Tondela - Boavista
Opstellingen Tondela - Boavista

Voorbeschouwing Tondela - Boavista

Tondela en Boavista treffen elkaar in de 11e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2017/2018.

De vorige ontmoeting tussen Tondela en Boavista in de Primeira Liga vond plaats op 29 april 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Boavista. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Boavista favoriet. 3 keer wist de ploeg van Tondela te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Tondela. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Tondela 0
Winst Boavista 3
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Tondela op een 14e positie staat, terwijl we Boavista terugvinden op de 9e plaats.