Nabeschouwing Tondela - Estoril (2-3) || Primeira Liga 2017/2018

Zaterdag 19 augustus 2017 - 17:00 uur

In de Primeira Liga 2017/2018 neemt Tondela het zaterdag 19 augustus 2017 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Estoril. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio João Cardoso in Tondela.

Via de Tondela - Estoril live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tondela - Estoril (2-3)

Het Primeira Liga duel tussen Tondela en Estoril is onder leiding van scheidsrechter Antonio Nobre geëindigd in een 2-3 overwinning voor Estoril. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van David Bruno zette Estoril op een 0-1 voorsprong in de 13e minuut van de wedstrijd. Estoril vergrootte in de 27e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Allano op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 48e minuut volgde een derde treffer van Estoril, waarmee Allano zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 50 minuten deed Tomane iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Tondela werd verkleind tot 1-3. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Tondela dat in de 62e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat Eli de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Antonio Nobre en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Estoril.

LIVE Tondela - Estoril 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tondela - Estoril teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Eigen doelpunt Estoril Eigen doelpunt David Bruno Estoril 0-1
27' Doelpunt Estoril Doelpunt Allano Estoril 0-2
33' Wissel Tondela Wissel Eli voor B. Monteiro Tondela
47' Gele kaart Tondela Gele kaart voor C. Goncalves Tondela
48' Doelpunt Estoril Doelpunt Allano Estoril 0-3
50' Doelpunt Tondela Doelpunt Tomane Tondela 1-3
54' Gele kaart Estoril Gele kaart voor Joel Estoril
62' Doelpunt Tondela Doelpunt Eli Tondela 2-3
65' Wissel Estoril Wissel O. Diakhite voor L. Evangelista Estoril
67' Wissel Estoril Wissel Aguilar Jorman voor A. Claro Estoril
69' Gele kaart Tondela Gele kaart voor H. Tavares Tondela
71' Gele kaart Estoril Gele kaart voor Allano Estoril
72' Wissel Tondela Wissel M. Cardoso voor Murilo Tondela
81' Wissel Estoril Wissel F. Fonseca voor Eduardo Estoril
84' Wissel Tondela Wissel M. Zachara voor Wagner Tondela
91' Gele kaart Tondela Gele kaart voor R. Costa Tondela
Video hoogtepunten en samenvatting Tondela - Estoril
Opstellingen Tondela - Estoril

Voorbeschouwing Tondela - Estoril

Tondela en Estoril treffen elkaar in de 3e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antonio Nobre en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Tondela en Estoril in de Primeira Liga vond plaats op 1 april 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Estoril. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Estoril favoriet. 4 keer wist de ploeg van Tondela te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Tondela. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Tondela 0
Winst Estoril 4
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Tondela op een 15e positie staat, terwijl we Estoril terugvinden op de 7e plaats.