Nabeschouwing Tondela - Portimonense (2-2) || Primeira Liga 2017/2018

Zaterdag 7 april 2018 - 17:00 uur

In de Primeira Liga 2017/2018 neemt Tondela het zaterdag 7 april 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Portimonense. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio João Cardoso in Tondela.

Via de Tondela - Portimonense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tondela - Portimonense (2-2)

De Primeira Liga 2017/2018 wedstrijd tussen Tondela en Portimonense geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door Ewerton, waarmee Portimonense met 0-1 de leiding nam. Tondela kwam in de 24e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van B. Monteiro, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 38e minuut zette T. Boyd zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Tondela de leiding in de wedstrijd nam.

Na 53 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat C. Wellington de 2-2 maakte voor Portimonense.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Tondela - Portimonense 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tondela - Portimonense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Portimonense Doelpunt Ewerton met assist van W. Galeno Portimonense 0-1
24' Doelpunt Tondela Doelpunt B. Monteiro met assist van M. Cardoso Tondela 1-1
38' Doelpunt Tondela Doelpunt T. Boyd met assist van Joaozinho Tondela 2-1
53' Doelpunt Portimonense Doelpunt C. Wellington Portimonense 2-2
65' Wissel Tondela Wissel J. Delgado voor Joca Tondela
73' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor P. Sa Portimonense
76' Wissel Tondela Wissel H. Tavares voor T. Boyd Tondela
82' Wissel Portimonense Wissel Dener voor F. Varela Portimonense
82' Wissel Portimonense Wissel Fabricio voor Pires Portimonense
83' Gele kaart Tondela Gele kaart voor C. Goncalves Tondela
86' Wissel Tondela Wissel N. Pedro voor C. Goncalves Tondela
89' Wissel Portimonense Wissel W. Manafa voor W. Galeno Portimonense
93' Gele kaart Tondela Gele kaart voor M. Cardoso Tondela
Video hoogtepunten en samenvatting Tondela - Portimonense
Opstellingen Tondela - Portimonense

Voorbeschouwing Tondela - Portimonense

Tondela en Portimonense treffen elkaar in de 29e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2017/2018.

De vorige ontmoeting tussen Tondela en Portimonense in de Primeira Liga vond plaats op 25 november 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Portimonense. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Portimonense favoriet. 1 keer wist de ploeg van Tondela te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Tondela. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Tondela 0
Winst Portimonense 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Tondela op een 12e positie staat, terwijl we Portimonense terugvinden op de 10e plaats.