Nabeschouwing Tondela - Sporting Braga (1-2) || Primeira Liga 2017/2018

Zondag 24 september 2017 - 19:00 uur

In de Primeira Liga 2017/2018 neemt Tondela het zondag 24 september 2017 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Sporting Braga. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio João Cardoso in Tondela.

Via de Tondela - Sporting Braga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tondela - Sporting Braga (1-2)

Het Primeira Liga duel tussen Tondela en Sporting Braga is onder leiding van scheidsrechter Tiago Martins geëindigd in een 1-2 overwinning voor Sporting Braga. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor F. Moufi in de 4e minuut, waardoor Tondela met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel in de eerste helft, na 18 minuten was het Murilo die Tondela op een 1-0 voorsprong zette. Na de openingsgoal kwam Sporting Braga in de 44e minuut op gelijke hoogte dankzij een doelpunt van A. Hassan.

Na 46 minuten was het R. Costa die de bal in eigen doel werkte, waardoor Sporting Braga op 1-2 kwam te staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Tiago Martins, waardoor Sporting Braga dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Tondela - Sporting Braga 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tondela - Sporting Braga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Rode kaart Tondela Rode kaart voor F. Moufi Tondela
18' Doelpunt Tondela Doelpunt Murilo Tondela 1-0
31' Gele kaart Tondela Gele kaart voor M. Cardoso Tondela
44' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt A. Hassan Sporting Braga 1-1
46' Wissel Tondela Wissel B. Monteiro voor M. Zachara Tondela
46' Eigen doelpunt Sporting Braga Eigen doelpunt R. Costa Sporting Braga 1-2
51' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor L. Rosic Sporting Braga
60' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor A. Hassan Sporting Braga
62' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor F. Martins Sporting Braga
67' Wissel Sporting Braga Wissel A. Horta voor J. C. Teixeira Sporting Braga
70' Gele kaart Tondela Gele kaart voor Tomane Tondela
71' Wissel Tondela Wissel Eli voor Tomane Tondela
78' Wissel Sporting Braga Wissel D. Sousa voor A. Hassan Sporting Braga
78' Wissel Sporting Braga Wissel Danilo voor N. Vukcevic Sporting Braga
86' Wissel Tondela Wissel N. Pedro voor C. Goncalves Tondela
Video hoogtepunten en samenvatting Tondela - Sporting Braga
Opstellingen Tondela - Sporting Braga

Voorbeschouwing Tondela - Sporting Braga

Tondela en Sporting Braga treffen elkaar in de 7e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tiago Martins en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Tondela en Sporting Braga in de Primeira Liga vond plaats op 21 mei 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Tondela. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Sporting Braga favoriet. 3 keer wist de ploeg van Tondela te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Tondela. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Tondela 1
Winst Sporting Braga 3
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Tondela op een 17e positie staat, terwijl we Sporting Braga terugvinden op de 6e plaats.