Nabeschouwing Vitória Guimarães - Chaves (3-2) || Primeira Liga 2017/2018

Donderdag 10 augustus 2017 - 22:00 uur



In de Primeira Liga 2017/2018 neemt Vitória Guimarães het donderdag 10 augustus 2017 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Chaves. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Dom Afonso Henriques in Guimarães.

Via de Vitória Guimarães - Chaves live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitória Guimarães - Chaves (3-2)

Het Primeira Liga duel tussen Vitória Guimarães en Chaves is onder leiding van scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho geëindigd in een 3-2 overwinning voor Vitória Guimarães. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door B. Zungu, waarmee Vitória SC met 1-0 de leiding nam. Vitória SC vergrootte in de 32e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Hurtado op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 57e minuut volgde een derde treffer van Vitória SC, waarmee Raphinha zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 80 minuten deed William iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Chaves werd verkleind tot 3-1. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Chaves dat in de 89e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat William de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Luis Miguel Branco Godinho bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Vitória Guimarães.

Wedstrijdstatistieken Vitória Guimarães - Chaves
Goals
3
2
Balbezit
41%
59%
Gele kaarten
1
4
Schoten totaal
16
13
Schoten op doel
7
3
Aanvallen
103
128
Gevaarlijke aanvallen
71
70
Passes
350
486
Overtredingen
21
13
Buitenspel
2
0
Corners
9
7
Wissels
3
3
LIVE Vitória Guimarães - Chaves 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitória Guimarães - Chaves teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
23' Doelpunt Vitória SC Doelpunt B. Zungu Vitória SC 1-0
32' Doelpunt Vitória SC Doelpunt C. Hurtado Vitória SC 2-0
43' Gele kaart Chaves Gele kaart voor Paulinho Chaves
46' Wissel Chaves Wissel H. Elhouni voor Davidson Chaves
57' Doelpunt Vitória SC Doelpunt Raphinha Vitória SC 3-0
66' Wissel Chaves Wissel T. Galvao voor R. Bressan Chaves
75' Gele kaart Chaves Gele kaart voor H. Elhouni Chaves
78' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor G. Celis Vitória SC
78' Wissel Vitória SC Wissel A. Silva voor H. Ferreira Vitória SC
80' Doelpunt Chaves Doelpunt William Chaves 3-1
83' Gele kaart Chaves Gele kaart voor D. Duarte Chaves
84' Wissel Vitória SC Wissel R. Miranda voor C. Hurtado Vitória SC
84' Wissel Chaves Wissel Jordan voor P. Tiba Chaves
89' Doelpunt Chaves Doelpunt William Chaves 3-2
90' Gele kaart Chaves Gele kaart voor M. Pereira Chaves
92' Wissel Vitória SC Wissel Rafael Martins voor O. Estupinan Vitória SC
Video hoogtepunten en samenvatting Vitória Guimarães - Chaves
Opstellingen Vitória Guimarães - Chaves

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Vitória Guimarães - Chaves

Vitória Guimarães en Chaves treffen elkaar in de 1e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Primeira Liga seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Vitória Guimarães en Chaves in de Primeira Liga vond plaats op 15 april 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Vitória Guimarães. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Vitória Guimarães favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Chaves slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Vitória Guimarães 1
Winst Chaves 0
Gelijkspel 1
Totaal 2

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Vitória Guimarães - Chaves Opstelling Vitória Guimarães Opstelling Chaves Live Vitória Guimarães - Chaves Live Vitória Guimarães - Chaves kijken Vitória Guimarães - Chaves kijken Live Vitória Guimarães - Chaves stream Vitória Guimarães - Chaves Fox Sports Nabeschouwing Vitória Guimarães - Chaves Uitslag Vitória Guimarães - Chaves Statistieken Vitória Guimarães - Chaves Primeira Liga 2017/2018 Vitória Guimarães - Chaves wedden Vitória Guimarães - Chaves gokken Vitória Guimarães - Chaves Unibet