Nabeschouwing Vitória Guimarães - Desportivo Aves (2-1) || Primeira Liga 2017/2018

Zondag 18 maart 2018 - 17:00 uur

In de Primeira Liga 2017/2018 neemt Vitória Guimarães het zondag 18 maart 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Desportivo Aves. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Dom Afonso Henriques in Guimarães.

Via de Vitória Guimarães - Desportivo Aves live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitória Guimarães - Desportivo Aves (2-1)

Het Primeira Liga duel tussen Vitória Guimarães en Desportivo Aves is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Vitória Guimarães. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 8 minuten. C. Hurtado maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Vitória SC vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Desportivo Aves kwam in de 39e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Amilton, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 71e minuut zette C. Hurtado zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Vitória SC de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Vitória Guimarães dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Vitória Guimarães - Desportivo Aves 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitória Guimarães - Desportivo Aves teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Penalty Vitória SC Penalty C. Hurtado Vitória SC 1-0
39' Doelpunt Desportivo Aves Doelpunt Amilton met assist van Nelson Desportivo Aves 1-1
44' Wissel Desportivo Aves Wissel Claudio Falcao voor V. Gomes Desportivo Aves
55' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Raphinha Vitória SC
69' Wissel Desportivo Aves Wissel H. Elhouni voor Amilton Desportivo Aves
71' Doelpunt Vitória SC Doelpunt C. Hurtado met assist van Heldon Vitória SC 2-1
72' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor C. Hurtado Vitória SC
75' Wissel Desportivo Aves Wissel A. Guedes voor B. Braga Desportivo Aves
75' Gele kaart Desportivo Aves Gele kaart voor Ponck Desportivo Aves
79' Wissel Vitória SC Wissel F. Sturgeon voor Heldon Vitória SC
84' Wissel Vitória SC Wissel J. Vigario voor Raphinha Vitória SC
91' Wissel Vitória SC Wissel J. Afonso voor C. Hurtado Vitória SC
92' Wissel Vitória SC Wissel João Afonso voor P. Hurtado Vitória SC
Video hoogtepunten en samenvatting Vitória Guimarães - Desportivo Aves
Opstellingen Vitória Guimarães - Desportivo Aves

Voorbeschouwing Vitória Guimarães - Desportivo Aves

Vitória Guimarães en Desportivo Aves treffen elkaar in de 27e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2017/2018.

De vorige ontmoeting tussen Vitória Guimarães en Desportivo Aves in de Primeira Liga vond plaats op 29 oktober 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Vitória Guimarães. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Vitória Guimarães favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Desportivo Aves slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Vitória Guimarães 1
Winst Desportivo Aves 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Vitória Guimarães op een 10e positie staat, terwijl we Desportivo Aves terugvinden op de 13e plaats.