Nabeschouwing Vitória Guimarães - Gil Vicente (0-0) || Primeira Liga 2013/2014

Zaterdag 22 maart 2014 - 18:00 uur

In de Primeira Liga 2013/2014 neemt Vitória Guimarães het zaterdag 22 maart 2014 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Gil Vicente.

Via de Vitória Guimarães - Gil Vicente live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitória Guimarães - Gil Vicente (0-0)

De Primeira Liga 2013/2014 wedstrijd tussen Vitória Guimarães en Gil Vicente geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Vitória Guimarães - Gil Vicente
LIVE Vitória Guimarães - Gil Vicente 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitória Guimarães - Gil Vicente teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor André Santos Vitória SC
20' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Crivellaro Vitória SC
25' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor K. Alphonse Gil Vicente
34' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Moreno Vitória SC
37' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor Pécks Gil Vicente
46' Wissel Vitória SC Wissel Josué Sá voor Moreno Vitória SC
48' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor Danielson Gil Vicente
52' Wissel Gil Vicente Wissel Diogo Viana voor K. Alphonse Gil Vicente
63' Wissel Vitória SC Wissel C. Malonga voor J. Barrientos Vitória SC
65' Wissel Gil Vicente Wissel Paulinho voor Caetano Gil Vicente
74' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor Diogo Viana Gil Vicente
75' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Tómané Vitória SC
77' Wissel Vitória SC Wissel Fernando Russi voor Leonel Olímpio Vitória SC
80' Wissel Gil Vicente Wissel J. Mosquera voor Hugo Vieira Gil Vicente
86' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Paulo Oliveira Vitória SC
Video hoogtepunten en samenvatting Vitória Guimarães - Gil Vicente
Opstellingen Vitória Guimarães - Gil Vicente

Voorbeschouwing Vitória Guimarães - Gil Vicente

Vitória Guimarães en Gil Vicente treffen elkaar in de 24e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2013/2014.

De vorige ontmoeting tussen Vitória Guimarães en Gil Vicente in de Primeira Liga vond plaats op 3 november 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Gil Vicente. Op basis van de afgelopen 7 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Vitória Guimarães als Gil Vicente wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 3 keer in een gelijkspel.