Nabeschouwing Vitória Guimarães - Olhanense (2-0) || Primeira Liga 2013/2014

Zaterdag 17 augustus 2013 - 21:15 uur

In de Primeira Liga 2013/2014 neemt Vitória Guimarães het zaterdag 17 augustus 2013 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Olhanense.

Via de Vitória Guimarães - Olhanense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitória Guimarães - Olhanense (2-0)

Het Primeira Liga duel tussen Vitória Guimarães en Olhanense is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Vitória Guimarães. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 50e minuut dacht Vitória SC op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Maâzou. Helaas voor Vitória SC werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 66e minuut kreeg S. Mladen van Olhanense voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Olhanense de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. M. Maâzou dacht na 73 minuten te scoren voor Vitória SC, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Vitória Guimarães - Olhanense
2
0
LIVE Vitória Guimarães - Olhanense 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitória Guimarães - Olhanense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Gele kaart Olhanense Gele kaart voor S. Mladen Olhanense
42' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor J. Barrientos Vitória SC
50' Doelpunt Vitória SC Doelpunt M. Maâzou Vitória SC
54' Wissel Olhanense Wissel F. Balogun voor Pelé Olhanense
66' Tweede gele kaart Olhanense Tweede gele kaart voor S. Mladen Olhanense
68' Wissel Vitória SC Wissel Ricardo Gomes voor Crivellaro Vitória SC
70' Wissel Olhanense Wissel Vítor Bastos voor Diego Gonçalves Olhanense
73' Doelpunt Vitória SC Doelpunt M. Maâzou Vitória SC
73' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Marco Matias Vitória SC
77' Wissel Olhanense Wissel Daniel Bessa voor A. Mehmeti Olhanense
78' Gele kaart Olhanense Gele kaart voor Celestino Olhanense
83' Wissel Vitória SC Wissel Hernâni voor Pedro Correia Vitória SC
90' Wissel Vitória SC Wissel Fernando Russi voor M. Maâzou Vitória SC
Video hoogtepunten en samenvatting Vitória Guimarães - Olhanense
Opstellingen Vitória Guimarães - Olhanense

Voorbeschouwing Vitória Guimarães - Olhanense

Vitória Guimarães en Olhanense treffen elkaar in de 1e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2013/2014. Beide teams zullen het nieuwe Primeira Liga seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Vitória Guimarães en Olhanense in de Primeira Liga vond plaats op 22 april 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Vitória Guimarães. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Vitória Guimarães favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Olhanense slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.