Nabeschouwing Vitória Setúbal - Benfica (1-2) || Primeira Liga 2017/2018

Zaterdag 7 april 2018 - 21:30 uur

In de Primeira Liga 2017/2018 neemt Vitória Setúbal het zaterdag 7 april 2018 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Benfica. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Bonfim in Setúbal.

Via de Vitória Setúbal - Benfica live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitória Setúbal - Benfica (1-2)

Het Primeira Liga duel tussen Vitória Setúbal en Benfica is onder leiding van scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho geëindigd in een 1-2 overwinning voor Benfica. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Vitória FC kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van Costinha. Benfica kwam in de 28e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Jimenez, die daarmee de stand op 1-1 zette. Aan het einde van de wedstrijd viel dan toch nog de beslissing in de wedstrijd, nadat Benfica in de 92e minuut een penalty kreeg. Vanaf 11 meter wist R. Jimenez deze te benutten, waardoor de score 1-2 werd.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho, waardoor Benfica dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Vitória Setúbal - Benfica 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitória Setúbal - Benfica teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Vitória FC Doelpunt Costinha met assist van N. Pinto Vitória FC 1-0
21' Gele kaart Benfica Gele kaart voor R. Dias Benfica
28' Doelpunt Benfica Doelpunt R. Jimenez met assist van R. Silva Benfica 1-1
66' Wissel Benfica Wissel H. Seferovic voor R. Silva Benfica
77' Wissel Benfica Wissel E. Salvio voor A. Grimaldo Benfica
82' Wissel Vitória FC Wissel P. Pinto voor Edinho Vitória FC
86' Wissel Vitória FC Wissel T. Podstawski voor W. Teixeira Mallmann Vitória FC
87' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Andre Pereira Vitória FC
89' Wissel Vitória FC Wissel L. Felipe voor N. Pinto Vitória FC
91' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor L. Felipe Vitória FC
92' Penalty Benfica Penalty R. Jimenez Benfica 1-2
93' Gele kaart Benfica Gele kaart voor R. Jimenez Benfica
96' Wissel Benfica Wissel A. Samaris voor R. Jimenez Benfica
Video hoogtepunten en samenvatting Vitória Setúbal - Benfica
Opstellingen Vitória Setúbal - Benfica

Voorbeschouwing Vitória Setúbal - Benfica

Vitória Setúbal en Benfica treffen elkaar in de 29e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Vitória Setúbal en Benfica in de Primeira Liga vond plaats op 26 november 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Benfica. Op basis van de afgelopen 23 duels tussen beide teams is Benfica favoriet. 18 keer wist de ploeg van Vitória Setúbal te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Vitória Setúbal. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Vitória Setúbal 1
Winst Benfica 18
Totaal 23

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Vitória Setúbal op een 13e positie staat, terwijl we Benfica terugvinden op de 1e plaats.